Ne kadar ileri seviye programlama biliyorsunuz?

Beyler ne kadar ileri seviye programlama biliyorsunuz? PC'm olmadığı için başlayamadım. Zaten önce İngilizce yapmam lazım. Sizin? Mesela derleyici yazabilir misiniz?

Sürükle bırak. Scratch gibi. Bir de az biraz C tabanlı Arduino biliyorum. Bluetooth, WiFi falan olmasa da yine isime yarıyor. Hiç değilse GitHub'daki kodlar çalışmazsa düzeltebiliiyorum.

Bu forumda compiler yazabilecek birisi olduğunu düşünmüyorum.

Bu forumda compiler yazabilecek birisi olduğunu düşünmüyorum.

Herhangi bir bilgisayar mezunu tirt degilse compiler yazabilir. "Programming Languages" dersinin banko odevidir kendisi. Atla deve degil, Context Free Grammar ve parse tree / ambiguity konseptlerini ogrenen herhangi birisi de yazabilir.

Son düzenleme:
Herhangi bir bilgisayar mezunu tirt degilse compiler yazabilir. "Programming Languages" dersinin banko odevidir kendisi. Atla deve degil, Context Free Grammar ve parse tree / ambiguity konseptlerini ogrenen herhangi birisi de yazabilir.
Aynen atla deve olmadan basit bir şey yapabilir.
Bu bilgiyle ne yapabilirsiniz?
Sadece bu yazdığı kadar html bilgisi ile herhangi bir şey yapamaz.

Hocam sizden bir ricam var İngilizce kaynak vb. Biliyorsanız lütfen yazar mısınız? Lütfen..
Bilmiyorum dostum. Kusura bakma.
Siz ne kadar biliyorsunuz? Herhalde bayağı bilirsiniz.
Hocam siz de gelin. @Jang Geum'un Danji Yemeği bilgisayar olimpiyatlarında ileri düzey C bilmek gerektiğini söylemiştiniz.
Siz de gelin hocam. @Vavien mod yazdığınızı söylemiştiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…