TheMüslimPythonYılan'ı
Decipat
Beyler ne kadar ileri seviye programlama biliyorsunuz? PC'm olmadığı için başlayamadım. Zaten önce İngilizce yapmam lazım. Sizin? Mesela derleyici yazabilir misiniz?
Hocam sizden bir ricam var İngilizce kaynak vb. Biliyorsanız lütfen yazar mısınız? Lütfen..Zaten önce İngilizce yapmam lazım.
Bu forumda compiler yazabilecek birisi olduğunu düşünmüyorum.
Bu bilgiyle ne yapabilirsiniz?<!DOCTYPE: html>
<html>
<head></head>
<body>bu kadarcık komut biliyorum.</body>
</html>
Hocam sizden bir ricam var İngilizce kaynak vb. Biliyorsanız lütfen yazar mısınız? Lütfen..
Aynen atla deve olmadan basit bir şey yapabilir.Herhangi bir bilgisayar mezunu tirt degilse compiler yazabilir. "Programming Languages" dersinin banko odevidir kendisi. Atla deve degil, Context Free Grammar ve parse tree / ambiguity konseptlerini ogrenen herhangi birisi de yazabilir.
Sadece bu yazdığı kadar html bilgisi ile herhangi bir şey yapamaz.Bu bilgiyle ne yapabilirsiniz?
Bilmiyorum dostum. Kusura bakma.Hocam sizden bir ricam var İngilizce kaynak vb. Biliyorsanız lütfen yazar mısınız? Lütfen..
Siz ne kadar biliyorsunuz? Herhalde bayağı bilirsiniz.Herhangi bir bilgisayar mezunu tirt degilse compiler yazabilir. "Programming Languages" dersinin banko odevidir kendisi. Atla deve degil, Context Free Grammar ve parse tree / ambiguity konseptlerini ogrenen herhangi birisi de yazabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.