Ne kadar SSD ömrü kaldı?

O kadar diyorsun yani.
Yok hocam SSD ölmüş patlamış falan değil. Kısa vade diyorsunuz sorun olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır arkadaşın bilgisi yok. Sorun olmaz hocam.

1 buçk yıl staj yaptım teknik servis bölümünde bilgim var reis başıma geldiği için söylüyorum %82 de bir anda bozulmuş müşterinin bu tür bilinmeyen markalarda bozulma payı var kişisel dosyalarını burada saklamamanı tavsiye ederim. Ek olarak: Ben diyceğimi dedim o SSD fazla yaşamaz birçok kez çalıştırmışsın sonuçta ve fazla bilinmeyen marka. Çipini hangi marka yaptı kim bilir. Şimdi bu mesaja da uyarı gelir modoratörden kesin. Her şeye uyarı veriyorlar zaten.

Son düzenleme:
1 buçk yıl staj yaptım teknik servis bölümünde bilgim var reis başıma geldiği için söylüyorum %82 de bir anda bozulmuş müşterinin bu tür bilinmeyen markalarda bozulma payı var kişisel dosyalarını burada saklamamanı tavsiye ederim. Ek olarak: Ben diyceğimi dedim o SSD fazla yaşamaz birçok kez çalıştırmışsın sonuçta ve fazla bilinmeyen marka. Çipini hangi marka yaptı kim bilir. Şimdi bu mesaja da uyarı gelir modoratörden kesin. Her şeye uyarı veriyorlar zaten.
Hocam gözünüzü seveyim KIOXIA nasıl bilinmeyen bir marka? Çok iyi ssdleri var.

Bilinmeyen marka dediğin Kioxia, Toshiba'nın 2017'de ayırdığı bellek fabrikasına ait ve ısrarla bilinmeyen marka olarak üstelemeye devam ediyorsun. Tamam bilmiyor olabilirsin. Sağlık %100 olsun veya %1 olsun. Bu cihazın sorunlu olup olmadığını kesin olarak belirtmez. O sağlıktaki değer, fabrikanın belirttiği TBW'nin değeri, cihazın ömrünün değil. Ha gidip James Donkey gibi kalitesiz ürünler kullanırlarsa TBW değerine hiç bakma zaten, %80'de de patlar %90'da da. Ama kaliteli bir SSD'nin sağlıkla hiçbir işi olmaz. Çünkü Tofaş km saati gibi o belirtilen TBW değerini 10 kere yine devirir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı