- Makaleler
- 4
Yok hocam SSD ölmüş patlamış falan değil. Kısa vade diyorsunuz sorun olmaz.O kadar diyorsun yani.
Yok hocam SSD ölmüş patlamış falan değil. Kısa vade diyorsunuz sorun olmaz.O kadar diyorsun yani.
Hayır arkadaşın bilgisi yok. Sorun olmaz hocam.
Hocam gözünüzü seveyim KIOXIA nasıl bilinmeyen bir marka? Çok iyi ssdleri var.1 buçk yıl staj yaptım teknik servis bölümünde bilgim var reis başıma geldiği için söylüyorum %82 de bir anda bozulmuş müşterinin bu tür bilinmeyen markalarda bozulma payı var kişisel dosyalarını burada saklamamanı tavsiye ederim. Ek olarak: Ben diyceğimi dedim o SSD fazla yaşamaz birçok kez çalıştırmışsın sonuçta ve fazla bilinmeyen marka. Çipini hangi marka yaptı kim bilir. Şimdi bu mesaja da uyarı gelir modoratörden kesin. Her şeye uyarı veriyorlar zaten.
Hocam gözünüzü seveyim Kioxia nasıl bilinmeyen bir marka? Çok iyi SSD'leri var.
1 buçk yıl staj yaptım teknik servis bölümünde bilgim var reis başıma geldiği için söylüyorum %82 de bir anda bozulmuş müşterinin bu tür bilinmeyen markalarda bozulma payı var kişisel dosyalarını burada saklamamanı tavsiye ederim. Ek olarak: Ben diyceğimi dedim o SSD fazla yaşamaz birçok kez çalıştırmışsın sonuçta ve fazla bilinmeyen marka. Çipini hangi marka yaptı kim bilir. Şimdi bu mesaja da uyarı gelir modoratörden kesin. Her şeye uyarı veriyorlar zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.