Ne kadar yalnızsın testi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mutluww

Hectopat
20 puan: Dışarıya 2 haftada bir çıkıyorum. (Eğer dışarıya çıkacak arkadaşınız yok ise çok nadir çıkarsınız)
20 puan: Twitch yayınları izliyorum. (İnsanlar yalnız hissettiği zaman çoğunluğun olduğu yerlere gider)
40 puan: Aldığım bilgisayar 4 bin TL'den pahalı. (Eğer dışarıda bir hayatınız yok ise büyük ihtimal pahalı bir bilgisayar alırsınız)
40 puan: Futbol takımı tutuyorum. (İnsanlar hayatları sıkıcı olduğu zaman futbol gibi spor dallarına yöneliyor)
40 puan: Sosyal medya hesabım var. (Kendini başka insanlara göstermek isteyen biri büyük ihtimal yalnızdır)

0-20 puan: Durumunu çok iyi, bu hayatı seviyorsunuz!
20-40 puan: Sanırım çocukluğunuz kötü geçti.
40-80 puan: Acilen bir psikologa gitmeniz lazım!
100+ puan: Allah kurtarsın.

Evet dostlarım sizin için hazırladığım test bu şekildeydi umarım herkes 0-20 puan aralığındadır.

4. hariç hepsinden puan aldım. Allah kurtarsın. 1. şıktan daha fazla puan alabiliyor muyum? Artık o kadar uzun süredir evdeyim ki hatırlamıyorum en son ne zaman çıktığımı.

Hayatımda gördüğüm en kötü puanlama sistemi hocam. Üniversite yıllarımı hatırlattığın için teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…