Ne Kanalı Kurmalıyım ?

Kameram yok diyorsun nasil kaydedeceksin?
Webcam karsisinda cilginlik yapmaktan bahsediyorum...

Söyle ki...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kameram yok diyorsun nasil kaydedeceksin?
Webcam karsisinda cilginlik yapmaktan bahsediyorum...

Söyle ki...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kameram var kardeş.

Herkes istediği içeriği oluşturmakta özgür tabiki ancak üstüne alınmayabilirsin veletlerin minecraft (onların deyimi ile mankraft) videolarını görmekten ben ve bir çok kişi sıkıldı artık. Türkiye oyun kanalı konusunda doydu. Bu işi gerçekten iyi yapan kişiler zaten 100.000 abone barajını çoktan geçtiler. Başka konulara yönelmek senin açından daha faydalı.

Herkes istediği içeriği oluşturmakta özgür tabiki ancak üstüne alınmayabilirsin veletlerin minecraft (onların deyimi ile mankraft) videolarını görmekten ben ve bir çok kişi sıkıldı artık. Türkiye oyun kanalı konusunda doydu. Bu işi gerçekten iyi yapan kişiler zaten 100.000 abone barajını çoktan geçtiler. Başka konulara yönelmek senin açından daha faydalı.

Aynen kardeş harbiden sıktı. Bende başka kanal kurmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı