Ne olacak bu CS:GO'nun hali?

Benim 450 küsur saatim var derecelide falan mevlana görmedim belki birkaç kez wallhack denk gelmişdir.

Bana da aslında uzun süredir 1 tane geldi oda harbi mevlanacıydı. Oyun boyu AWP alıp adamı öldürmeye kastım. Zaten 1 hafta sonra da geri bildirim geldi.

İnan bana onun kitlesi atom bombasından bile daha zararlı.
Her oyunda var bu hileler. Premium alman lazım gibi eğer kurtulmak istiyorsan. Ve saçını başını yolmak ne, oyun la bu.

Ben genellikle PC'yi kırıyorum, eski laptopum tamirde kasasını kırmışım Valorant yüzünden, ekran kartı, işlemci, SSD yerinden çıkmış nasıl olduysa

Hikayeli oyunlar da çözüm olabilir. İyi bir sistemin varsa ve her oyunu açabilecek sistemin varsa tadından yenmez birde ultrada oynarsan deme keyfime. Ayrıca yüksek grafikli oyunlar sadece + bir yön undertale grafikleri olmadan bağlıyor kendine.

Bana neden gelmiyor bu hileler gerçi her güzel oynayan oyuncuya hile deniliyor.3 senedir 1 Mevlana gelmedi seçkin hesap

Valve nin sence ihtiyacı var mı adamlar tüm çalışanları kovup öylece bekleseler zaten steamden milyonlar kazancak
İhtiyaçları olmayabilir. Ama insanların doğası bu .Para geldikçe daha fazlasını istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…