FRAGX
Hectopat
Nasıl kurtaracaksın?
Hesabını rapor ederek.
Nasıl kurtaracaksın?
Ban yersen sorun yok.Nasıl kurtaracaksın?
Benim 450 küsur saatim var derecelide falan mevlana görmedim belki birkaç kez wallhack denk gelmişdir.
İnan bana onun kitlesi atom bombasından bile daha zararlı.
Her oyunda var bu hileler. Premium alman lazım gibi eğer kurtulmak istiyorsan. Ve saçını başını yolmak ne, oyun la bu.
Hikayeli oyunlar da çözüm olabilir. İyi bir sistemin varsa ve her oyunu açabilecek sistemin varsa tadından yenmez birde ultrada oynarsan deme keyfime. Ayrıca yüksek grafikli oyunlar sadece + bir yön undertale grafikleri olmadan bağlıyor kendine.Saçımı başımı yolmaktan bıktım. Monitöre yumruğu koyucam bi tane en sonunda. Nedir bu hilelerden çektiğimiz? Bir maç gireyim dedim yakındaki lobilerden adam buldum 5 yaptık. Adam gelmiş karşıya döne döne vuruyor hiç umurunda değil. Sonraki maç yine aynı. Faceit oynasan bunun kadar sık olmasa da yine hile geliyor. Ne oynayalım çöplorant mı? (!)
Woxic CS:GO'nun Türkiye'de ve Amerika da bittiğini söylemişti bence de bitti.
İhtiyaçları olmayabilir. Ama insanların doğası bu .Para geldikçe daha fazlasını istiyorlar.Valve nin sence ihtiyacı var mı adamlar tüm çalışanları kovup öylece bekleseler zaten steamden milyonlar kazancak
Ban yersen sorun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.