Ne olacak bu CS:GO'nun hali?

İyi bir oyuncu olduğun için şirinleri görmeye hak kazandın.

Galiba 8. sefer de düşmüşsünüz hocam.

Saçmalığa bak arkadaş. Benim 5 yıl tecrübe jetonlu 2000+ saatlik hesap deli gibi geliyor. Artık ayda bir anca giriyorum.

Hocam ben de benzer değerlere sahibim aslında 5 yıl rozetini almama birkaç ay kaldı sadece. Siz mi aşırı şanssızsınız yoksa ben mi aşırı şanslıyım anlamadım.

Ben onda da şanslıyım en fazla kolsuzlar geliyor toxic oyuncuları direkt 2 yılı geçkin süredir görmüyorum.

Yarıyor hocam boşu boşuna sonuna kadar izlemeye gerek kalmıyor orada direk birçoğu belli ediyor. Teşekkürler.
Açıkçası benim oynadığım maçlarda pek etkili olmuyor, ne zaman kesin hile olduğunu bildiğim bir oyuncu karşıma çıkarsa, unutmadan report ederim. Ama ne ban yedi bildirimi geldi ne de profilinde VAC ban simgesi vardı. Sistem biraz saçma çalışıyor, operasyon getirmek yerine bunu bir düzeltmeleri lazım oyuncu kaybetmek istemiyorlarsa.

Bende de oyun içi kesin emin olarak rapor attığım adamlarla ilgili sonuç gelmiyor Overwatch'taki raporladıklarımın sonucu geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…