Ne olacak bu CS:GO'nun hali?

• Konuyu başlatan Eld
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 205
  • Görüntüleme 12.113
Saçımı başımı yolmaktan bıktım. Monitöre yumruğu koyacağım bir tane en sonunda. Nedir bu hilelerden çektiğimiz? Bir maç gireyim dedim yakındaki lobilerden adam buldum 5 yaptık. Adam gelmiş karşıya döne döne vuruyor hiç umurunda değil. Sonraki maç yine aynı. FACEIT oynasan bunun kadar sık olmasa da yine hile geliyor. Ne oynayalım çöplorant mı? (!)

Valve büyük ihtimalle hile şirketlerinden para alıyor. İsteseler hilelerin %80'ini temizleyebilecek haldeler.

Saçımı başımı yolmaktan bıktım. Monitöre yumruğu koyacağım bir tane en sonunda. Nedir bu hilelerden çektiğimiz? Bir maç gireyim dedim yakındaki lobilerden adam buldum 5 yaptık. Adam gelmiş karşıya döne döne vuruyor hiç umurunda değil. Sonraki maç yine aynı. FACEIT oynasan bunun kadar sık olmasa da yine hile geliyor. Ne oynayalım çöplorant mı? (!)

4-5 aydır oynamıyorum 4-5 ay önce smurf hesap kasıyordum Silver 3'deyken 2 kere üst üste hile gelince sinirlendim ana hesaba geçtim (ana hesap seçkin) o zamandan beri hile gelmedi.

Vallahi hocam ya seçkin olmayan arkadaşımla giriyorum yine de hile gelmiyor.

Saçmalığa bak arkadaş. Benim 5 yıl tecrübe jetonlu 2000+ saatlik hesap deli gibi geliyor. Artık ayda bir anca giriyorum.

Karşıya hile denk geldiğinde genelde normal oyun oynamayı bırakıp hilenin hilesini daha çok belli edebileceği vuruşlar yapmasına yardımcı oluyorum.

Şöyleki ct isem B tarafında round başında koşarken tam kapı dan geçer gibi zıplayıp geri duruyorum geçmiyorum. Eğer sıkıyorsa kapı arkasında biraz takılıyorum. Bazısı dayanamıyor kapı arkası vuruyor. Gibi gibi denemeler. Overwatch müfettişlerine yardımcı olacak her türlü pozisyonu deniyorum diyebilirim

Seçkin olmak olmamak yüksek ranklar içerisinde fark etmiyor. Lem-Supreme arası hile kaynıyor bu oyun.

5 Seçkin, herkesin rozetleri bulunan, 1500'den daha düşük oynama saati olmayan bir takımla girmemize rağmen o hile her türlü karşımıza geliyor. Genelde de 21 level olup seçkinliğe erişen arkadaşlar oluyor o hileler.

Karşıya hile denk geldiğinde genelde normal oyun oynamayı bırakıp hilenin hilesini daha çok belli edebileceği vuruşlar yapmasına yardımcı oluyorum.

Şöyleki ct isem b tarafında round başında koşarken tam kapıdan geçer gibi zıplayıp geri duruyorum geçmiyorum. Eğer sıkıyorsa kapı arkasında biraz takılıyorum. Bazısı dayanamıyor kapı arkası vuruyor. Gibi gibi denemeler. Overwatch müfettişlerine yardımcı olacak her türlü pozisyonu deniyorum diyebilirim.

Aynı şeyi bende yapıyorum işe yarıyordur umarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı