T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.965 Makaleler 1 Çözümler 28 30 Ocak 2021 #31 Sayfa sizi engelledi diye egonuz kırılmış herhalde. Sonra da buraya gelip ego çaresizliği adı altında bir konu açtınız diye tahmin ediyorum.
Sayfa sizi engelledi diye egonuz kırılmış herhalde. Sonra da buraya gelip ego çaresizliği adı altında bir konu açtınız diye tahmin ediyorum.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.046 Makaleler 6 Çözümler 54 31 Ocak 2021 #32 Silinen üye dedi: Gönderi altına "Ne var bunda" tarzı bir yorum yaptım... Genişletmek için tıkla... Ne var bunda mı? Bir zahmet oturma kaslarını çalıştırıp en yakın eczaneye gidip alsın. En basitinden eşi ile elinde Okey kutusuyla karşılaşsa ne diyecek? Müşteri istedi mi diyecek? Eşi buna inanır mı? Özellikle çiğ köfte satan birine eşi inanır mı?
Silinen üye dedi: Gönderi altına "Ne var bunda" tarzı bir yorum yaptım... Genişletmek için tıkla... Ne var bunda mı? Bir zahmet oturma kaslarını çalıştırıp en yakın eczaneye gidip alsın. En basitinden eşi ile elinde Okey kutusuyla karşılaşsa ne diyecek? Müşteri istedi mi diyecek? Eşi buna inanır mı? Özellikle çiğ köfte satan birine eşi inanır mı?