.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #271 acv dedi: Hocam yine formunuzdasınız Genişletmek için tıkla... He, kek çok var. Ama sıkıldım, gidiyorum.
acv dedi: Hocam yine formunuzdasınız Genişletmek için tıkla... He, kek çok var. Ama sıkıldım, gidiyorum.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 28 Şubat 2021 #272 Davut SilerHan dedi: Abi Dedeyi diyorum kurtlar vadisi olduğunnu bilmiyordum Dedenin ismini süleyman çakır sanmışım kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Neyse, ben rencide etmeyi sevmem. Umarım bu dediklerimden Tayyip "babanı" araştırmaya başlarsın.
Davut SilerHan dedi: Abi Dedeyi diyorum kurtlar vadisi olduğunnu bilmiyordum Dedenin ismini süleyman çakır sanmışım kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Neyse, ben rencide etmeyi sevmem. Umarım bu dediklerimden Tayyip "babanı" araştırmaya başlarsın.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 28 Şubat 2021 #273 Başlarım innasına takmayın şu çocuğu. Troll herif.
4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Şubat 2021 #274 Siyasi yerlere gidiyor bu konu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Siyasi yerlere gidiyor bu konu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 28 Şubat 2021 #275 .I.N.И.A. dedi: Bir şey olmaz. Cennete daha çabuk kavuşurum. Dünya dediğin nedir ki? Genişletmek için tıkla... "İki günü birbirine eşit olan ziyandadır" hadisini araştır derim. Daha kendi dininden haberin yok. .I.N.И.A. dedi: Türkiye kardeş vallahi. Ayda 3500-4000 TL yeter şu an. Ben sizin gibi düşünmüyorum. Belki yüksek standartlara alışmışsınızdır, bilemem. Genişletmek için tıkla... Bizim gibi düşünmüyorsun ama altında GTX 1660 sistem var, hayırdır?
.I.N.И.A. dedi: Bir şey olmaz. Cennete daha çabuk kavuşurum. Dünya dediğin nedir ki? Genişletmek için tıkla... "İki günü birbirine eşit olan ziyandadır" hadisini araştır derim. Daha kendi dininden haberin yok. .I.N.И.A. dedi: Türkiye kardeş vallahi. Ayda 3500-4000 TL yeter şu an. Ben sizin gibi düşünmüyorum. Belki yüksek standartlara alışmışsınızdır, bilemem. Genişletmek için tıkla... Bizim gibi düşünmüyorsun ama altında GTX 1660 sistem var, hayırdır?
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2021 #276 Lafonde dedi: Neyse, ben rencide etmeyi sevmem. Umarım bu dediklerimden sonra araştırmaya başlarsın Tayyip "babanı". Genişletmek için tıkla... Abi ben Ahsen TV bide "Laiklik Elden Gidiyeah" izledim.
Lafonde dedi: Neyse, ben rencide etmeyi sevmem. Umarım bu dediklerimden sonra araştırmaya başlarsın Tayyip "babanı". Genişletmek için tıkla... Abi ben Ahsen TV bide "Laiklik Elden Gidiyeah" izledim.