Ne olacak bu ülkenin hali?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailemiz her zaman yanımızda olamayacak. Geleceğimizi de düşünmemiz lazım.

Hocam saçmalamayın şu an çocuk olacak kişi yarın aile sahibi olacak.

Ben bu kadar bencilce bir düşünce görmedim. Yılan bana değmesin gerisi önemli değil kafası bu. Neden ailemi düşünmeyelim? Atatürk'te sadece kendini düşünseydi o zaman. Türkiye olmazdı ama.

Ve o çocuğunda et yeme hakkı var. Lütfen forumu terk edin ve bir ay çalışıp 2 yıl boyunca aç susuz bir şekilde GeForce Now üzerinden oyun oyanayın.

Spoiler verdin seni raporlasak ceza alır mısın? Ülke içindeki kuraklık haberlerinin farkında değil misin?

500sterlin kiraya yetmez dostum orada en az 1200STERlin kira çok düşertmişsin orası güllük gülistan gibi değil ekonomi ne kadar iyiyse maaş o kadar azdır bunu bilin ekonominizin iyi olması size daha iyi eğitim sağlık sunar ve en iyi özelliği paranızı yurt dışında doya doya harcarsınız yani illa güzel bir hayat yaşamak istiyorsanız ülkenin ekonomisi değil zengin olarak doğmanız lazım zengin değilseniz olmalısınız.

Arkadaşlar ben gelecekte ne yapmam gerekir biliyorum onu.

Maaşınızı alıp (Hadi 3 bin civarları olur)
Ete faturaya ayırın paranızı tamam mı?
Sonra boşta kalan kısmını atın kumbaraya.
Ben bunu yapacağım büyüyünce.
Yapmadan edemem pahalı da olsa ucuz da olsa büyüdüğüm zaman kumbara tutucam illa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…