Ne olacak Türkiye'nin hali?

Artık burada bir şeyler söylemeye bile korkuyorsa bir insan. Özgürlük falan yoktur.
Hiçbir şey yapamazlar, korkak olmayalım. Onların amacı zaten bizi susturmak ve başarıyorlar. Bu fırsatı vermeyelim onlara. Elbet bir gün defolup gidecekler. O günden sonra kıçlarını kurtarmaya baksınlar. Neyse bence konu kilitlenmeli.
 
Umarım giderler, bu aptal kesim kaybolmadıkça zor.
 
YouTube'da ininal,paycell,papara diye aratıp sonuna iki-üç arapça harf koyarsanız deli gibi video çıkıyor.Veya Tosla uygulamasını indirin, ana sayfa Türk'ten çok full suriyeli dolu. Suriyeliler aralarında para değişiyorlar ve harcıyorlar. Bu bile bir özet, bizim vatandaşımızın vergilerini bunlar karta harcıyor.
 
Benim annem şuan emekli, fakat çalıştığı dönem maaşından kesinti yapılıyordu sırf suriye'liler için. Birde az bir para değildi 200 300 arasıydı.
 
A partisi kendinden olmayanı vatan haini ilan edecek, C partisi yaptığı her durumu Atatürk'e bağlayıp hatasını ört bas edecek. M partisi ise Türk ve Müslüman olmayanlara karşı düşmanlık besleyip, kızıl bayrak diyecek. H partisine göre onlardan taraf olmayan faşist olacak.

Gelelim halka aslında en sevdiğim kısım ;

Bir kısım insan dini savunacak fakat bu kişiler din yobazı. Zira ağzından küfür düşmez, faiz yer, harama göz diker fakat mevzu din ve kadın bedenine yorum yapmak olunca ağzı hiç susmaz. Sizi kafir ilan edip böbürlenecek. Kendi bildiğini doğru okur. Yorum yaptırmaz. Din ile alakalı soru sorduğunuz cevap bile veremez hatta sorgularsanız gene kafir ilan edilirsiniz.

Bir kısım ise Atatürk'ü savunacak fakat bu kişile ise Atatürk yobazı olacak. Zira kendi düşüncesinde olmayanları Atatürk düşmanı olarak nitelendirecek. Din ile ilgili bir hadisede sizi geri kafalılık ile suçlayacak. Atatürk'e ait daha önce görmediği bir hadiseyi duyunca uydurma olarak nitelendirecek ve kaynak olsa dahi inanmayacak. Etik kurallarına uygun olmayan davranışlarını Atatürk ve laiklikle bağdaştıracak.

Bir kısım ise iki tarafında boşuna tartıştığını düşünüp hayatına devam edecek, olması gerektiği gibi yeri gelince sorgulayacak yeri gelince tepki gösterecek fakat azınlık oldukları sadece kendinden haberdar insanlar tarafından sesleri duyulacak.

Esasen MV maaşlarını 5.000₺ olsa araç, koruma vs. temini gibi bütün ayrıcalıklar ortadan kaldırılsa inanın mecliste yer alan partilerin hepsi kapanır yerine Türkiye'yi kaliteli noktaya getirecek insanlar ile dolu olan partiler alır.

Çoğu MV o paraya razı olmayıp işi bırakacağı için halktan kişilerin bu işi yapması Türkiye'yi ileri taşıyacak nokta olur fakat milletimize laf anlatmak yerine buradan beyin göçü vermek daha mantıklı hale geliyor.

Anlık olarak ülkenin haritası bu şekilde.
 
Ben geleceğe karşı ümitsiz değilim. Çok iyi aydınlarımız var. Bilim aamlarımız var. bu insanlar vatansver insanlar. Her şeye rağmen çalışmayı, çabalamayı bırakmamamız lazım. Birey olarak yapabileceğimizin en iyisini yapmamız lazım. Emek olmadan ekmek olmuyor. İktiarlar değişir, devlet bakidir. Enseyi karartıp oturmanın bir anlamı yok.
Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır.

Sosyal sorumuluk alanında şu sıralar güzel gelişmeler görüyorum. Haluk Levent başka bir dünya yarattı. Yanan ormanlara umut oldu. İnternette gördüğüm 2 kampanyayı da buraya bırakayım. Herkes elinden geldiğince destek olmalı ki karanlıklar aydınlığa çıksın

Bu linkten de üye olduğunuz zaman Tema'ya 1 fidan bağışlanıyor;
 
İspanya mı? Ben de ekonomisi iyi bi' yerden yazıyorsunuz sanmıştım
türkiye ekonomisi az bir farkla ispanyayı sollamıştır, fakat gelişmişlik değil sefillik bakımından. Özellikle gelişmişlik kelimesinin altını çiziyorum.Bizzat orda yaşamadan adam akıllı bir kaynağa dayanmadan laf atıp tutma küçük duruma düşüyorsun.
 
Tabi ne anlarım ben Sen de karşındakini tanımadan bu mesajınla çoktan atıp tutmuşsunda haberin yok be dostum. Cümlemde Türkiye ile karşılaştırdığımı da göremedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…