Ne oynamalıyım?

Modsuz zaten katlanılmıyor bizi modlusu da sıktı.

Bir ara Unity indirecektim ama yine şu lanet Superbox yüzünden ay sonuna kaç GB internet kalırsa onu indirebilirim. Kalsa bile yeter.

Platform derken öyle bir platform değil piksel piksel bir aksiyon platform oyunu arıyorum.

The messenger önerebilirim ben bayıldım çok güzel aksiyon platform oyunu.

2. ve 3. oyunu biraz daha farklı onları da deneyebilirsiniz. Hem oynanış hem hikaye açısından.
Öneriniz için sağ olun ama 2 ve 3'ü atmosfer olarak pek sevmiyorum. Zaten şu an hala bitiremediğim Wolfeinstein duruyor.

Direk Witcher 3 hocam.
Dediğim gibi şu kotalı Superbox yüzünden bir şey indirmek gerçekten çok sıkıntılı. Witcher 3 indirecek kadar internet ayırmak zor.

Bir de 840m sistemde kaç FPS verir bilemiyorum.

Psychonauts'ı oynamanızı öneririm.
Çok övülmüş bir oyun ama pek benlik değil. Bunun yerine yarım bıraktığım Mafia II'ye tekrar başlarım.

Öneriniz için sağ olun ama 2 ve 3'ü atmosfer olarak pek sevmiyorum. Zaten şu an hala bitiremediğim Wolfeinstein duruyor.

Dediğim gibi şu kotalı Superbox yüzünden bir şey indirmek gerçekten çok sıkıntılı. Witcher 3 indirecek kadar internet ayırmak zor.

Bir de 840m sistemde kaç FPS verir bilemiyorum.

Çok övülmüş bir oyun ama pek benlik değil. Bunun yerine yarım bıraktığım Mafia II'ye tekrar başlarım.
Bana göre en iyisi 1'dir hatta rehberinide yaptım. 2'yi oynayınca hayal kırıklığı yarattı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı