Ne sıklıkta duş alıyorsunuz?

Bir gün duş almaz isem ertesi gün hemen yüzüm yağlanıyor yüzümde ölü deri birikiyor pis ve halsiz hissetmeye başlıyorum. Duş almaya da biraz üşeniyorum açıkçası. Siz ne sıklıkla duş alıyorsunuz ve duş sırasında banyo lifi vesaire kullanıyor musunuz yoksa sadece şampuan mı?

2 günde 1, 2 kez saçımı 2 kez vücudumu şampuan ve duş jeliyle yıkanıyorum.

Yüzünüz için yüz jeli kullanın, gün için çok terlediyseniz illa her gün alıcaksınız ama. Benim okul tatilken ben 3 günde bir alıyorum, her gün yüzümü jelle temizliyorum. Saçlarımda kısa, vücutta terlemiyor kafa rahat. Sizinde vücut tipiniz böyleyse yaptığım şekil idealdir. Her gün duş alıp şampuanlarsanız saçınız git gide hızlı yağlanmaya başlar ve hacimli, texture'lu durmaz.

Bir gün duş almaz isem ertesi gün hemen yüzüm yağlanıyor yüzümde ölü deri birikiyor pis ve halsiz hissetmeye başlıyorum. Duş almaya da biraz üşeniyorum açıkçası. Siz ne sıklıkla duş alıyorsunuz ve duş sırasında banyo lifi vesaire kullanıyor musunuz yoksa sadece şampuan mı?
Banyo lifi kullanmıyorum hocam, aşırı bakteri biriktirdiği için deride sivilce yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı