Ne Tür Web Sitesi Açmalıyım?

TheEmreBey

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Core İ5 4590 3.30 GHz
Ram: 20GB
Ana Kart: MSI Z97 PC MATE
Ekran Kartı: AMD RX 560
Meslek
Önlisans Öğrencisi
Merhaba. Ben web sitesi açmak istiyorum, ama ne tür web sitesi açacağımı karar veremiyorum. Sevdiğim şeyler ise hayvanlar, bilgisayar oyunları gibi şeyleri seviyorum. YouTube gibi platformlarda video çektim. İlgi alanlarım bunlar.

Merhaba. Ben web sitesi açmak istiyorum, ama ne tür web sitesi açacağımı karar veremiyorum. Sevdiğim şeyler ise hayvanlar, bilgisayar oyunları gibi şeyleri seviyorum. YouTube gibi platformlarda video çektim. İlgi alanlarım bunlar.

Anladığım kadarıyla yayın yapmayı seviyorsunuz.
Ücretsiz bir blog sitesi kurup hobileriniz ile ilgili yazılarınızı yazabilirsiniz.

Amacınız para kazanmaksa kendinize müşteri bulup onun istek ve arzularına göre bir site açabilirsiniz. Deneyim kazanayım diye öylesine yapacaksanız kendinizi tanıtan bir web sitesi yapabilirsiniz. Onun dışında kendiniz için site açıp para kazanmanız zor. Magazin, haber tarzı insanların çok girdiği bir site olması lazım. Ya da yemek sepeti, sahibinden gibi özgün fikirler olmalı.

Blog açıp hem hayvanlarla hem bilgisayar oyunlarıyla ilgili konuları ayrı ayrı kategorize ederek paylaşımlarda bulunabilirsin, hatta ileride ilgilendiğin konular arttıkça siteyi büyütebilirsin. Ben de birkaç güne WordPress'ten açacağım.
Bende Wordpress'ten açacağım. Şuanda sadece isim kaldı. Sitemin konusunu buldum.

@TheEmreBey Bir blog açarken eğer para kazanmak gibi bir amacınız var ise kategoriyi çok iyi belirlemelisiniz. Günlük 300 tık alan bir teknoloji sitesinin kazancı günlük 300 tık alan bir sağlık sitesinin kazancının yarısı kadar bile değildir. Bu iş deneyerek öğrenme işi. Önce sevdiğin bir kategoride blog aç, tutmazsa üzülme. Tekrar tekrar farklı konularda bloglar aç. En sonunda ne demek istediğimi anlayacak, doğru kategoriyi bulabileceksin.
@Erdem Çolakoğlu WordPress konusunda danışmak istediğiniz herhangi bir yer olursa özel mesaj yoluyla sorabilirsiniz.

Ya kardeşim kendi cevabını kendin veriyorsun zaten insanlar kendi özgün web projelerini seninle paylaşmaz. Gerçekten yapabilen adamda sormaz yapar. Şu sorular çok standart ve sıkıcı olmaya başladı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı