Ne var bu Windows Phone'larda ?

kazuhir4

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben tasarım olarak seviyorum ama kullanım berbat. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android telefonlara göre düşük donanımlı olsa bile performansı androide yakın oluyor, bu en büyük özelliği ve tek eksiği uygulama azlığı bence. (Android kullanıyorum.)

Oldukça stabil. Arkadaşımın Lumıa 520'sini elime almıştım kullanım zorluğu yoktu.

Ben de bir wp kullanıcısıyım (L820) ve de gayet memnunum stabil çalışıyor az ram harcıyor 10 tane pro. açık olmasına rağmen ufak bir takılma dahi yapmıyor mağazasından şikayetçi değilim her geçen gün kendini geliştiriyor. bence android WP nin yanına bile gelemez.

Ben lumia 925 kullanıyorum gayet memnunum bitelefon alacak olsam yine lumia alırım

Yeter artik uygulama azligi dediginiz... Hic baktiniz mi wp store a ? İnsanlarin kafasina uygulama az diye yerlesmis. Matematiksel olarak android fazla ama android magazasuni actiginda +18 uygulamalari cikmamasi imkansiz gibi bir sey. Cop arkadaslar android cop. Berbat bi store u var. Wp store lutfen inceleyin. Gelecegin sistemi wp. Not android kullaniyorum ama 2 gune lumia1520

Bana göre Windows' u bilgisayar dışında kullanmak isteyenler için ideal ancak uygulama yetersizliği gerçekten var. Bir an önce düzeltilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…