Ne var bu Windows Phone'larda ?

kazuhir4

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben tasarım olarak seviyorum ama kullanım berbat. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bir wp kullanıcısıyım (L820) ve de gayet memnunum stabil çalışıyor az ram harcıyor 10 tane pro. açık olmasına rağmen ufak bir takılma dahi yapmıyor mağazasından şikayetçi değilim her geçen gün kendini geliştiriyor. bence android WP nin yanına bile gelemez.

Yeter artik uygulama azligi dediginiz... Hic baktiniz mi wp store a ? İnsanlarin kafasina uygulama az diye yerlesmis. Matematiksel olarak android fazla ama android magazasuni actiginda +18 uygulamalari cikmamasi imkansiz gibi bir sey. Cop arkadaslar android cop. Berbat bi store u var. Wp store lutfen inceleyin. Gelecegin sistemi wp. Not android kullaniyorum ama 2 gune lumia1520

Bana göre Windows' u bilgisayar dışında kullanmak isteyenler için ideal ancak uygulama yetersizliği gerçekten var. Bir an önce düzeltilmeli.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı