Ne yapacağımı bilemiyorum iş öneriniz var mı?

dedelerimgamer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben sağlık bölümünü bitirdim özellerde çalışmak yerine devlete atama bekliyorum. KPSS falan deneyeceğim ama boş durmak istemiyorum da Bana önerebileceğiniz bir meslek var mı? Ustalık mesleklerinin çoğundan red yedim yaşımdan dolayı çırak olarak falan almıyorlar yani en kötü ihtimalle 4 sene giremediğimi var sayarak yükselebileceğim bir iş öneriniz var mı? Maalesef bir birikimim yok iş kuramam yani.

Atanmayı bekliyor. 4 yılda nereye girip kariyer yapacak? Yükselmek falan istiyormuş bir de. Bu mağazalarda kasiyerlikten şube müdürlüğüne en azından geçiş yapabilir kısıtlı süre zarfında.

Market sektöründe sadece kasiyerlik yapmıyorsun. Bir sürü iş sorumluluğu oluyor yeri geliyor tuvalet bile temizlemek zorunda kalıyorsun. Tüm market zinciri ve fast food çalışanları bunu yapmak zorunda. Yükselmek kolay değil. Benim arkadaşım geçen BİM'e girdi kasiyer olarak her işi yaptırıyorlar çocuk dayanamadı istifa etti. Bir ağızla çıkacak diye hadi hemen yükseltelim seni demiyorlar ne yazık ki.

Market sektöründe sadece kasiyerlik yapmıyorsun. Bir sürü iş sorumluluğu oluyor yeri geliyor tuvalet bile temizlemek zorunda kalıyorsun. Tüm market zinciri ve fast food çalışanları bunu yapmak zorunda. Yükselmek kolay değil. Benim arkadaşım geçen BİM'e girdi kasiyer olarak her işi yaptırıyorlar çocuk dayanamadı istifa etti. Bir ağızla çıkacak diye hadi hemen yükseltelim seni demiyorlar ne yazık ki.

Kimse kolay demedi zaten. 4 yıl içinde yükselme seçeneği olan başka bir iş var mı aklına gelen?

Kimse kolay demedi zaten. 4 yıl içinde yükselme seçeneği olan başka bir iş var mı aklına gelen?

Holding firmalarını değerlendirebilir. Yaşı 18'den büyükse tabii. Holding'te yöneticilik asistanlığı yapılabilir. Ya da ehliyet varsa makam şoförlüğü yapılabilir. Bu firmalar 4 yıldan az bir süre ile yükselme imkanı sunuyor.

22 yaşındayım hepinize teşekkür ederim şimdiden birkaç yere başvuru yaptım 2'si geri dönüş sağladı satış danışmanlığı kısmında, ama büyük ihtimalle uzun süreli orada kalıcağımı sanmıyorum KPSS'den 73 almıştım çalışmadan, memurluk falan kovalacağım ama holdingler daha mantıklı gelmeye başladı.

22 yaşındayım hepinize teşekkür ederim şimdiden birkaç yere başvuru yaptım 2'si geri dönüş sağladı satış danışmanlığı kısmında, ama büyük ihtimalle uzun süreli orada kalıcağımı sanmıyorum KPSS'den 73 almıştım çalışmadan, memurluk falan kovalacağım ama holdingler daha mantıklı gelmeye başladı.

Hayırlı olsun. Satış danışmanlığı konusundada kendini geliştirebilirsin. Güzel bir meslek satış danışmanlığı. Müdürlüğe kadar yükselme imkanı sunuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı