Ne yapmalıyım?

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Merhaba. Geçen gün kız arkadaşımı okul çıkışında karşılamaya gittim. Telefonunda ınternet yoktu, o yüzden arkadaşı bana "okuldan çıktınız mı, barış kız ile bence" falan dedi. Biraz tartışmıştık ondan önceki gün. 2 gündür demediğini bırakmadı. Neymiş kız bana asılıyormuş ben farkında değilmişim. Kızı engellemem lazımmış. Cidden kafayı yiyeceğim. 2 gündür sadece bunu diyor. "İyi sevgililikler" falan diyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlaşılan sevgilinizin kankası size yürüdü ve kavga ettiniz. Sevgilinizin kankasıyla muhattap olmamaya çalışın.

Hayır. Kız arkadaşımı okul çıkışında aldım. Kız arkadaşımın Internet'i yoktu. O yüzden arkadaşı bana mesaj attı. Kız arkadaşım da bu yüzden böyle yapıyor.
Kaç yaşındasınız?
16.

Hayır. Kız arkadaşımı okul çıkışında aldım. Kız arkadaşımın Internet'i yoktu. O yüzden arkadaşı bana mesaj attı. Kız arkadaşım da bu yüzden böyle yapıyor.

16.

İlişkinin durumunu bilmiyorum ama kız seni gerçekten seviyorsa bu kıskançlığı abartmaması lazım bir mesaj için. Tamam daha çocuk sayılırsınız ama kafa çalışıyor bir zahmet. Sen herhangi birisini engelle dediğinde sorgulamadan yapacak bir kızsa buyur sen de aynısını yap. Yoksa hem dik dur hem de onu sevdiğini söyle yeterli, kızın kölesi değil sevgilisisin.

Nereden çıkardın böyle bir sonucu hangi kelimemden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…