Ne yapmalıyım?

Ninj4hakan

Hectopat
Daha fazla  
Değerli Technopat kullanıcıları, küçük kardeşlerim ve büyük abilerim.

Konuyu fazla uzatmadan ben birkaç gün önce biraz düşündüm bir zamanlar bir videoya denk gelmiştim birkaç yazılımcı arkadaş işin inceliği ile mobil oyun üretiyordu bizde bu oyunları her şeyi ile satın alıp gerekli platformlarda ya satışa çıkarıyorduk oynanabilir hali ile ya da ücretsiz yayınlayıp reklamlardan gelir elde edebiliyorduk.
Uzun zaman önce izlemiştim bu videoyu fazla hatırlamıyorum detaylarını demek istediğim elimde belirli bir miktar var hatta üstünede çıkabilirim gerekli durumlarda.
Şükürler olsun ekonomik açıdan fena bir yerde sayılmam kendi paramı kazanıyorum lakin ufak bir ek gelire hayır demem.

Başka bir konu benim elimde 100k bir PC var şu anda zamanında Türkiye'de grafik tasarım okuma amacı ile Irak'a gittiğim zaman toplamıştım bundan bir yıl önce falan.
Lakin ben şu anda iş, gezi, spor gibi etkenlerden dolayı kullanamıyorum bu PC'yi haftada bir saat falan anca bir de laptop olunca işlerimi onunla hallediyorum ben bu PC'yi kazanca çevirmek istesem örneğin Ark isminde bir oyun oynuyordum çok sarıyordu kendi kendime yeterli bir sistemim var acaba bir sunucu falan mı açsam para kazanabilirim gibi bir düşünceye kapılmıştım bunun gibi bir şeyler veya hiç olmadı coin işine girişsem bu PC ile yani demek istediğim ben tüm gün çalışıyorum para kazanıyorum bu PC evde boş boş yatsın istemiyorum bir şeyler yapsın bana kazanç sağlasın, tavsiyesi olan dostlarım aydınlatırsa çok sevinirim.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı