Yarın başıma ne gelir, ne yapmalıyım?

O psikolog Haluk herhalde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlış bildin dostum 13 yaşındaydım 😉

Zaten bende sadece 1 yaş büyüktüm.

Neyse, bugün gittim okula (kendimi kötü hissederek). Ama hiçbir şey olmamıştı. Abi “as sen nasılsın” yazmıştı, bende iyiyim yazdım. Kıza da kızmasın diye selamunaleyküm yazdım, bana senden iğreniyorum dedi. Galiba günün sonunda psikolojik hastanın kız oldu. Abi adam gibi adammış, anlamış sadece küçük bir şey olduğunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten bende sadece 1 yaş büyüktüm.

Neyse, bugün gittim okula (kendimi kötü hissederek). Ama hiçbir şey olmamıştı. Abi “as sen nasılsın” yazmıştı, bende iyiyim yazdım. Kıza da kızmasın diye selamunaleyküm yazdım, bana senden iğreniyorum dedi. Galiba günün sonunda psikolojik hastanın kız oldu. Abi adam gibi adammış, anlamış sadece küçük bir şey olduğunu.
Sizden çok güzel yazar olur.

Kızdan uzak dur. Tavsiye olarak değil zorunluluk olarak gör bunu. Sevilmediğin yerde, sevilmediğin kişiyle olacak kadar küçük düşürme kendini. Seni ezmiyorum ama kızın penceresinden de hayata bakmak gerekli.

Kızdan uzak dur. Tavsiye olarak değil zorunluluk olarak gör bunu. Sevilmediğin yerde, sevilmediğin kişiyle olacak kadar küçük düşürme kendini. Seni ezmiyorum ama kızın penceresinden de hayata bakmak gerekli.

Zaten empati kuruyorum, sevmiyor olabilir ama selamı geri çevirmek, o insanı saymamak demektir.
Benim fikrimce bir insanı sevmek zorunda değilsin ama saymak zorundasın.
Benim de sevmediğim kız oldu, hatta bana sarkıtlık bile yaptı ama selamı reddetmedim.

Ve bu arada kızı kınamıyorum, çünkü bir gün bende yapabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı