Ne yapmayı düşüyorsunuz?

Böyle düşünmemenizi tavsiye ederim ben de aynı hatayı yaptım hep sonuç odaklı geçirdim öğrenciliğimi şimdi ise o günlerimi arıyorum.
Haklısınız tabii ki de hocam, her şeyi zamanına göre yaşamak lazım. Ben de zaten öyle birisiyim de işte 12 senenin ardından bir bıkkınlık da geliyor yani. Artık bir üniversite ortamına, meslek hayatına vs. girmenin vakti geldi. İstediğim bölümü okumak için sabırsızlanıyorum desem daha doğru olur belki.
 
Artık düşünemiyorum... Kaybediyorum, karşısına geçtiğim bu iğrenç hiyerarşiye yeniliyorum. Kendimi idam kararı almış ve 7/24 ölüm korkusuyla duran Atatürk gibi hissediyorum.
 
Böyle düşünmemenizi tavsiye ederim ben de aynı hatayı yaptım hep sonuç odaklı geçirdim öğrenciliğimi şimdi ise o günlerimi arıyorum.
Üniversite de aynı şekilde oluyor. Sonsuz sefalet. Farklı olacağına inanıp kendini kandıra bilirsin ama etkisi çok uzun sürmez. Oku oku sonu yok aşırı boş işler.

Ben biran önce madde bağımlılığına sarıp kendimi yok etmek istiyorum. İnsanların 60-70 yaşına kadar böyle boktan memlekette hayatta kalabilmesi ve üstüne yaşamlarından tatmin olması tuhaf geliyor, kabul edemiyorum. Yada bobin silahı yapıp fromtal lobuma çifi saplayayıp ne olacağına bakacağım.
 
Son düzenleme:
Her gün şunları şunları yapacağım diye kafamda bir liste oluşturmayı düşünüyorum ve bunu 40-50 gün boyunca gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Bu süre zarfında Technopat'a girmemeyi düşünüyorum.
 
Dijital medya işimi yoluna koyup, sınavlarımı halledip, mühendislik hayalime başlamak istiyorum. Okul/Üniversite değil, gerçekten, uzaktan kumandalı araç prototipleri yapmaya başlamak istiyourm inşAllah.
 

Geri
Yukarı