Ne yapsam sıkılıyorum

Gusein

Hectopat
Yer
Azerbaycan/Bakü
Merhaba, hiçbir şeyden zevk almıyorum. Canım sıkılıyor en sevdiğim yemek yemek, oyun oynamak, film izlemek gibi aktivitelerimin hiçbiri eski tadı vermiyor. Yeni okumak, bisiklet sürmek gibi aktiviteleride yaptım yok. Sanki duvarlar üzerime üzerime geliyor. Arkadaşlarla takılmak, dışarı çıkmak eskiden vazgeçilmezimdi şimdi oda zevk vermiyor. Yani kısaca hiçbir şey sarmıyor. Ne önerirsiniz?

Merhaba, hiçbir şeyden zevk almıyorum. Canım sıkılıyor en sevdiğim yemek yemek, oyun oynamak, film izlemek gibi aktivitelerimin hiçbiri eski tadı vermiyor. Yeni okumak, bisiklet sürmek gibi aktiviteleride yaptım yok. Sanki duvarlar üzerime üzerime geliyor. Arkadaşlarla takılmak, dışarı çıkmak eskiden vazgeçilmezimdi şimdi oda zevk vermiyor. Yani kısaca hiçbir şey sarmıyor. Ne önerirsiniz?
Her günün aynı mı geçiyor? Farklı şeyler görmüyor musun hayatında?

TR deki durumlar canınızı çok sıkıyor bende de durum aynı 1 kişi bu kadar insanı nasıl üzebilir ya.

Bende de aynı durum oluyor arada sırada ergenlikte olduğunu düşünüyorum ve genelde bol boş vakti olduğu için insan sıkılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı