Ne yemeliyim?

333542

Kilopat
1701713605073.png

Hardline 5000gr gainer aldım cikolata aromalı ve 2gunde bir.

1701713696615.png

Bu kap kadar pilav makarna bulgur 3'ünden birisinden salata ve tavuk ekleyip yiyorum genelde bu kalori ihtiyacını geçer mi resimdeki ne yapmalıyım pek bilmiyorum video izleyecek vaktim cok yok kısaca özet gecebiliecek var mı?

Bu ekrandaki senin günlük alman gereken kalori miktarı. Bunun üstünde miktarlarda kalori alırsan kilo almış olursun. İlk önce yapman gereken günlük ne kadar kalori aldığını hesaplamak. Bunun için FatSecret uygulamasını kullanabilirsin. Bunu senin yapman gerek çünkü biz buradan senin kaç gram tavuk vb koyduğunu bilmiyoruz. Bu uygulamadan o kaba neler eklediğini yaz. Çıkan sonuç eğer sitede gözüken alman gereken kalori miktarından düşükse başka bir şeyler daha eklemen gerek. Fakat gainer kullanacağın için günlük miktarı bence rahat geçersin. Gaineri her gün 1 kez içebilirsin. Bazıları sabah ve akşam içilmesi gerektiğini söylüyor ama emin değilim ben kullanırken günlük 1 kez kullanıyordum. Fakat sen 2 günde bir de alabilirsin. Baktın yine günlük kalorini geçemiyorsun sana önceki konuda söylediğim shakeleri akşam yapabilirsin.

Son düzenleme:
Bu ekrandaki senin günlük alman gereken kalori miktarı. Bunun üstünde miktarlarda kalori alırsan kilo almış olursun. İlk önce yapman gereken günlük ne kadar kalori aldığını hesaplamak. Bunun için FatSecret uygulamasını kullanabilirsin. Bunu senin yapman gerek çünkü biz buradan senin kaç gram tavuk vb koyduğunu bilmiyoruz. Bu uygulamadan o kaba neler eklediğini yazmak. Çıkan sonuç eğer sitede gözüken alman gereken kalori miktarından düşükse başka bir şeyler daha eklemen gerek. Fakat gainer kullanacağın için günlük miktarı bence rahat geçersin. Gaineri her gün 1 kez içebilirsin. Bazıları sabah ve akşam içilmesi gerektiğini söylüyor ama emin değilim ben kullanırken günlük 1 kez kullanıyordum. Fakat sen 2 günde bir de alabilirsin. Baktın yine günlük kalorini geçemiyorsun sana önceki konuda söylediğim shakeleri akşam yapabilirsin.

Ta mamdır sağ olun

Üç aşağı beş yukarı böyle bir şey olur, ben uğraşmıyorum, uğraşırsan patates vs istediğini yersin ama tavuk pilav menü bu tarz. Gramajları düşürebilirsin, pirinç kreması / fıstık ezmesi çıkartıp sütü de normalleştirince senin hesaba geliyor.

O kabı da artık sahneden alalım.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-12-04 at 21.54.58.png
    Screenshot 2023-12-04 at 21.54.58.png
    161,3 KB · Görüntüleme: 37
Üç aşağı beş yukarı böyle bir şey olur, ben uğraşmıyorum, uğraşırsan patates vs istediğini yersin ama tavuk pilav menü bu tarz. Gramajları düşürebilirsin, pirinç kreması / fıstık ezmesi çıkartıp sütü de normalleştirince senin hesaba geliyor.

O kabı da artık sahneden alalım.
niyeki kab col gızeşl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı