Ne zaman bulktan çıkılmalı?

• Konuyu başlatan 485936
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 524

485936

Hectopat
75 civarlarından 72.40 kilolarına kadar düşüp 1 kg kas, yağ ve su kaybetmiştim. O yüzden bulka girmeye karar vermiştim. Şu an 75 kiloyum, yarın tartım yaptıracağım. 60-61 kg kadar kas kütlem var. Göbeğimi küçük küçük azaltmak istiyorum fakat bölgesel yağ yakma yoktur. Ne zaman çıkmalıyım sizce bulktan? Definasyona girmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam suyu azalt vücudundan.

Hocam ben 3-4 hafta falan su atmaya çalıştım. 1.1kg de su atmıştım aslında. Ama değerler doğru yanlış neyse artık kas kaybetmiştim. O yüzden bulka girmiştim. Şuan kütle koyup su atmayı düşünüyorum.
Kesinlikle su atmaya bakın hocam. Anladığım kadarıyla vücudunuzda çok fazla su var. Yağ oranınız kaç?

En son ölçümümde yani 1 ay önceki yağ oranım %13.5'idi. Şuan 14.5 olabilir. Ve 1 ay önceki ölçümde ise 46kg ödemim vardı.
Kesinlikle su atman lazım hocam.

Kesinlikle su atman lazım hocam.
Atarsam çok iyi olacak fakat su atarken kastan da gidiyor hocam. Nasıl bir şey yapmam lazım bilmiyorum. Metabolizmam hızlı 1-2 ayda sauna+yeşillik+güzel bir diyet ile su atabilirim bayağı ama antrenmanda kilo düşüşleri yada performans düşüşü olacak diye korkuyorum.

Atarsam çok iyi olacak fakat su atarken kastan da gidiyor hocam. Nasıl bir şey yapmam lazım bilmiyorum. Metabolizmam hızlı 1-2 ayda sauna+yeşillik+güzel bir diyet ile su atabilirim bayağı ama antrenmanda kilo düşüşleri yada performans düşüşü olacak diye korkuyorum.
Karbonhidrat azalt protein ağırlıklı beslen. Ve yürüyüş-koşu yapman lazım hocam su atmak için.

Karbonhidrat azalt protein ağırlıklı beslen. Ve yürüyüş-koşu yapman lazım hocam su atmak için.

Hocam geçen bir konu açmıştım fazla proteinden ve tavuktan ürik asitim ve kolestrolüm fazla çıkmıştı. Zaten definasyon girdiğim zaman her zaman kardiyo yapıyordum üstüne diyet ve ağırlık çalışıyordum.

Hocam geçen bir konu açmıştım fazla proteinden ve tavuktan ürik asitim ve kolestrolüm fazla çıkmıştı. Zaten definasyon girdiğim zaman her zaman kardiyo yapıyordum üstüne diyet ve ağırlık çalışıyordum.
Hocam artıdan suyu atmak için yürüyüş koşu yapabilirsiniz. Terlemeniz lazım kısaca. Ürik asiti düşürmek için et yanında süt, yoğurt tüketebilirsin. Ürik atisi dengeler. Yine su çok önemli ama o suyu sonrasında atman lazım. Yani 5 alıyorsan 6-7 atıcaksın. Böyle böyle yavaş yavaş vücudunda ki suyu atmış olursun.

Yine balık çeşitleri falan fazla yiyorsan ürik asitin fazla gelmesi normal. Balığın içinde pürin denilen madde var çünkü. O da ürik asiti yükseltiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı