Ne zaman PC alınır?

mahonun köyü

Femtopat
Evet dediğim gibi arkadaşlar özellikle hazır sistem alacağım ama şu anda hazır sistem çıkaran kişiler 5000 TL diyor ve 2 hafta sonra fiyat 7000 TL oluyor. Yani fazla para verince enayi gibi hisediyor insan kendini. O yüzden en iyi zaman hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet dediğim gibi arkadaşlar özellikle hazır sistem alacağım ama şu anda hazır sistem çıkaran kişiler 5000 TL diyor ve 2 hafta sonra fiyat 7000 TL oluyor. Yani fazla para verince enayi gibi hisediyor insan kendini. O yüzden en iyi zaman hangisi?
Aynı durumu mouse için yaşadım. 190 lira bütçem vardı, önceden 190 lira olan mouselar 300 civarına çıktığı için kendimi kötü hissettim. Fakat indirim yakalayıp direkt aldım bir mouse.

Bu sorunun bir çok cevabı var.
Mesela Acilen işin çıkarsa o zaman limitleri zorlar ve yüksek fiyatına aldırış etmeden alabilirsin.
Ya da araştırıp bazı bileşenleri 2. el tercih etmek daha mantıklı olabiliyor.

Vallahı kapıtalıstin biri açıklama yapıyor, ertesi gün bir bakmışım dolar 7TL. Ekonomıstlerın tahmınlerı tutmuyor, ben sana ekonomı konusunda yardımcı olamam fakat, hazır almak yerine kendın topla İncehesap Gaming geceleri var her cuma bayağı iyi indırımler var orada hatta bir parçayı bir cuma bir parçayı bir cuma bile alabilirsin veya kasım ve aralıktaki indirimleri bekleyebilirsin. Şu iki sözümü hiç unutma; 1. dolar uzun vadede hep ama hep yükselir hiçbir şey kesin değilddir ekeonomide 2. bu yazıyı yazdığım PC'yı Haziran'da topladım ben de hazır sıstem stıyordum senin gibi ama ne oldu? Fiyatlar uçtu o yüzden topladım. Bak inan ki görüldüğünien çok kolay aç rehberi, topla. İlk kez topladım 1 saaat civarı sürdü. Hem yaşım 12 deneyimim oldu:)
Bu zamanda bilgisayar almak zor ama indirimde uygun ve güzel bir pc bulursan hemen al.
Şeyh Şamil profiline gitmiş. : )

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı