Çözüldü Nec LCD19VW soluk ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Önceden başka monitör kullanıyordum ve ekranı gitti bende evdeki diyet monitörü kullanım dedim. VGA ile bağladım kasaya ama ekran gri renkler soluk diğer monitörde öyle bir şey yoktu. Parlaklık Full olmasına rağmen böyle. Sinyol yok derken yanan renkler çok canlı ve net ama PC çalıştı zmn ekran da renk dahi yok ne yapmam lazım? Ekran kartı: GeForce 9500 GT.

Öncelikle merhaba. Önceden başka monitör kullanıyordum ve ekranı gitti bende evdeki diyet monitörü kullanım dedim. VGA ile bağladım kasaya ama ekran gri renkler soluk diğer monitörde öyle bir şey yoktu. Parlaklık Full olmasına rağmen böyle. Sinyol yok derken yanan renkler çok canlı ve net ama PC çalıştı zmn ekran da renk dahi yok ne yapmam lazım? Ekran kartı: GeForce 9500 GT.
@VortexByte kusura bakmayın dün ceza aldım etiketleyemedim.

Dosya Ekleri

• IMG_20231010_163936.jpg
    IMG_20231010_163936.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20231010_163809.jpg
    IMG_20231010_163809.jpg
    181,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Hocam OSD kilitlitlenmiş. Menu butonuna 3-5 sn uzun bas.
Basılı tuttum zmn ne olması lazım bi ekran çıkacakmı ?

1 dk kadar basılı tuttum bişi olmadı düzelmedi.
Hocam OSD kilitlitlenmiş. Menu butonuna 3-5 sn uzun bas. Basılı tutarken güç butonuna bas aktif olacaktır. Bu arada hocam bede kılavuzdan bakıyorum.

1 dk kadar basılı tuttum bişi olmadı düzelmedi.
Hocam OSD kilitlitlenmiş. Menu butonuna 3-5 sn uzun bas. Basılı tutarken güç butonuna bas aktif olacaktır. Bu arada hocam bede kılavuzdan bakıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı