Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 3 Mart 2018 #1 Konuyu daha önce acacaktim ama unuttum, gereksiz iletiler iddiasi nedeniyle 3 gün önce uzaklastirilmisim. Hangi iletimin gereksiz oldugu falan da yazmiyor, simdi meraklandim. Hangi iletim gereksizmis acaba? Cevap verildikten sonra konu kilitlenebilir Sevgiler
Konuyu daha önce acacaktim ama unuttum, gereksiz iletiler iddiasi nedeniyle 3 gün önce uzaklastirilmisim. Hangi iletimin gereksiz oldugu falan da yazmiyor, simdi meraklandim. Hangi iletim gereksizmis acaba? Cevap verildikten sonra konu kilitlenebilir Sevgiler
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 3 Mart 2018 #2 Bu konu içinde, konu ile alakasız mesaj attığınız için mesajınız silip, gereksiz mesajlar adı altında uyarı verilmiş. Konu: Küfürlü yoruma dava acmak Attığınız mesaj:
Bu konu içinde, konu ile alakasız mesaj attığınız için mesajınız silip, gereksiz mesajlar adı altında uyarı verilmiş. Konu: Küfürlü yoruma dava acmak Attığınız mesaj: