Bottom G
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla  

Merhaba, ilk olarak katılmayabilirsiniz fakat benim anlatmak istediğim şey şu;
MagSafe'yi sizin kullanmanız önemli değil, kullanmıyorsan maddeyi es geçersiniz, ben sadece almayı düşünenler için "bakın, haberiniz olsun bu yok, eğer bunu kullanıyorsan sana sıkıntı çıkarır." gibi bir şeyi anlatmak istiyorum.
Kamerası kişiden kişiye değişir, gene kendinize göre geniş açıyı yapmışsınız. Benim çevremdeki herkes geniş açı kullanıyor. Senin kullanmıyor, gene ben açıklamamda, "bakın, haberiniz olsun bu yok, eğer bunu kullanıyorsan sana sıkıntı çıkarır." demeye çalışıyorum fakat siz kendinize göre yazmışsınız.
Malzeme kalitesi evet iyi oluyor.
Sesi benzer ama tamamen aynı değil, 16'nın ki daha fazla ses veriyor diye düşünüyorum, gene yanlışım varsa sizde beni düzeltin. 16'nın basları daha tok ve derin, sesler daha dolgun geliyor. Bende burada kişiselleştirme yaptım.
Güçsüz demiyorum, gücünden kısılmış diyorum 60 Hz bir telefona güçlü işlemci yani...
Tabii ki sizin de hakli yanlariniz var, reddetmiyorum ama kisisel yorumum bu sekilde ama telefonlarla fazla derdi olmayan IOS'ta kullanan Android'de kullanan birisinin S25 gibi bir canavar varken bu telefona bakmasi cok mantiksiz.
Bu telefon bana kalirsa hiçbir Flex'le derdi olmayan iOS olsun guncelleme alsin diyen herhangi bir kisi icin yeterli.