Neden iPhone 16e modeli çıktı?

• Konuyu başlatan M3rt0o
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 133

M3rt0o

Centipat
Daha fazla  
Birçok özelliği kırpılmış, ne kadar uygun fiyatlı o da tartışılır. Sadece tek kamerası var. Çentik duruyor. Modern 4S ya da 7 gibi bir görünümü var.

Uygun fiyat amacıyla çıkmış, iOS deneyimlemek isteyen kişilere ilk telefon olması için yapılmış bir telefon.

Markette medyan fiyatta yer aldığı için tartışmasız olarak uygun fiyatlı bir telefon. Düz modellere bir alternatif.

Birçok özelliği kırpılmış, ne kadar uygun fiyatlı o da tartışılır. Sadece tek kamerası var. Çentik duruyor. Modern 4S ya da 7 gibi bir görünümü var.

Arkadan baktığınızda hormonlu iPhone 7. Önden direkt iPhone 13'ün ekranının aynısı var zaten. Telefon donanım olarak boş değil, bomboş ötesi. 2020'den beri iPhone 12 serisiyle hayatımıza girmiş olan MagSafe'i bile çalmışlar. Ben ilk çıktığında da söyledim şu anki biraz daha düşmüş fiyatı için de söyleyebilirim ki sadece kırpılmış A18 çipe yani aslında A18 Lite çipe 40-50.000 TL vermenizi istiyorlar.
Yine mart ayında iPhone 17e gelecek 2026'da. Olacakları ben sayayım:
  • Tasarım arkadan aynı kalır. Belki 1 yeni renk seçeneği daha gelir. Ön taraf dinamik adaya geçecekmiş. Düz 15 ve 16'daki ekran olacak. 2000 nit parlaklığa kadar çıkabilen ve 60 Hz.
  • Kırpılmış A19 çip verilir.
  • Çok zayıf ihtimal olmakla beraber belki yeni ön kamera verilir.
  • Mart ayına kadar da doların 44-45 TL olacağını düşünürsek fiyatı tahminimce 60.000-65.000 TL arasında olacak.
Şimdiden peşin peşin söyleyeyim okuyacak arkadaşlara. Bu cihazı falan sakın beklemeyin. 15-20 daha verip düz 17 alın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı