Neden 4GB DDR2 RAM'ler sadece AMD için var?

Aşırı hort olacak ama bence AMD demelerinin nedeni Intel'de 32 bit bir işlemciyle denemiş ve çalıştıramamış olmaları olabilir. Bir keresinde Recep BALTAŞ AMD'ye laf yaptım, 64 bit mimarinin tasarımcısı demişti.
AMD için DDR2 varken 64 bit işlemcileri vardır. AMD'nin adamlara denk gelmiştir o nedenle öyle konuşuyorlar yoksa bendeki anakartta DDR2, baktım 8 GB destekliyor maksimum. Demek ki 4 GB çalışır, 2 RAM slotu var çünkü anakartta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. C2 GB RAMtabanlı eski bir sistemim var. Bilgisayarıma 4gb ram takviyesi yapmak istiyorum fakat gördüğüm bütün 4GB DDR2 RAM'ler sadece AMD destekliyor. Fakat 2 GB RAM'ler İntel'i de destekliyor. Bende emin olamadım tekrar sormak istedim intel bir sisteme amd uyarmı?

Evet Arkadaşlar ben bu dediğiniz ürünü aldım ve yanıldım ram intel işlemcilerde çalışmıyor bende intel pentim dual e2160 var ve çalışmadı farklı bir intel pcye taktım ondada çalısmadı sakın almayın adamlar doğru söylüyor bilginiz olsun.

Baya hortlatmış olucam ama yeni konu açmak istemedim, anakartımın uyumlu ram listesinde yer alan ama amd uyumlu diye satılan bir DDR2 4GB RAM intel işlemciyle beraber çalışır mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı