Neden AMD'ye sürücü problemleri yüzünden laf atılıyor?

Tek fark ile, sürücü WHQL sertifikalı. Onun dışında böyle gözüküyor hocam.
Bu arada bu konuda benim bilgim böyleydi oradan buradan gördüklerimle ama şimdi başka yerlerde 22.11.2 driver'ı kaynaklı olduğu yazılmış, başka bir yerde de driver ile alakası yok deniyor; anlamış değilim ben de. Ortada net bir şey yok gibi gözüküyor, kafam patatese döndü. Bütün kartlar yakın bir bölgeden çıkıp hepsi de pert haldeyse büyük ihtimal mining rig çıkması, VBIOS'u değiştirilip de fazla voltaj yedikten sonra çatlamış GPU'lar.

Render işleri uğraşın da görelim, o kadar para ver sistemin çökmesiyle uğraş hahaha. Hayat sadece oyundan ibaret değil ki oyunlarda da Nvidia'nın gerisinde kalıyor AMD.

İşin ironik kısmı RX 6600 sistem alacağıma RTX 3050 alırım diyen bir arkadaşım var.

-Neden 3050?
-Çünkü RTX var.

12v kanalından stabil şekilde amd'nin "yeterli" dediği gücü verebilen PSU kullanınca pek sorun yaşatmıyor aslında. Bunun haricindeki sorunlar genelde yeni güncellemelerin ardından gelen sorunlar oluyor.

NVIDIA'da fiyatın yüksek olma nedeni ne olursa olsun satılacağını bilen Türk aracı firmalar.250 Dolarlık yani 4500 lira eden RTX 3050'yi 6500 liraya satmayı biliyorlar kahrolası fırsatçılar. AMD'nin pazar payı çok olsa RX 6600'ü 7000 liradan aşağı satmazlar.

Hocam ben mi yanlış okuyorum, kartların hepsinin aynı sürücüyü kullandığı belirtilmiş ama oluşan hasar yazılımsal değil, fiziksel bir kusurdan kaynaklı anladığım kadarıyla. Keşke hangi markanın hangi modelleri olduğu ve bu kartların hangi tarihlerde üretildiği de belirtilseymiş. Gerçi videoyu izlemedim.

Render işleri uğraşın da görelim, o kadar para ver sistemin çökmesiyle uğraş hahaha. Hayat sadece oyundan ibaret değil ki oyunlarda da Nvidia'nın gerisinde kalıyor AMD.
Render yapacak olan adam zaten AMD 'ye bakmaz, şuan konuştuğumuz F/P olması yoksa herkes nvidia alır zaten.Hemde fiyatına göre daha iyi performans veriyor AMD GPU'lar.

3 ay önce AMD RX6950 XT aldım. Sistemi toplayalı 1 ay oluyor. Netflix'te dizi izlerken bile WattMan ile karşılaşıyorum. WHQL sürücüyü silip bir eski sürücüyü yükledim. WattMan şu an azaldı. Sıfır sistem ve bu benim ilk AMD kartım. Yıllarca NVIDIA kullandım. Şahsen 19 k para verip WattMan yemek hayal kırıklığı.

PSU kaç watt hocam? Yazılımla ilgili olduğuna emin misiniz? Tüm suçu yazılıma atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…