Neden Android uzun süre kullanılmaz deniyor?

Ayrıca 7 yıllık iPhone 6S bile şu anki Android telefonları geride bırakıyor kamerası yeter.

iOS IPhone'den başka telefonda kullanılıyor da benim mi haberim yok?
OS'ları karşılaştırıyoruz. Android daha uzun süre dayanan bir os.
Neden komik olsun iPhone 7 de 2 GB RAM kullanıyor 3GB kullanan anroid yanına yaklaşamıyor bu IOS'un daha verimli olduğunu göstermez mi?
4-6GB Ram kullanan Android cihazlar daha ucuz olması ve daha çok performans vermesi daha verimli olması da gösterir ancak OSları kıyaslıyoruz, cihazları değil.
iOS sürekli güncelleniyor dostum böyle karşılaştırman saçma olur yılda kaç defa güncelleme geliyor iOSa Android'e kaç defa geliyor.
Android'e güncelleme gerekmiyor çünkü. Bu konunun açılmasının bir nedeni de bu.

Olay sonuç olarak tamamen kullanıcıya bağlı. IOS rahatlığına alışan ve şu an iPhone 6S kullanan biri gidip de 3000-3500 civarında bir Android cihaz alırsa o yavaşlığı hisseder. Bütçe en yükseğe çıkınca seçim tabii ki kişisel zevke kalıyor.

Ayrıca 7 yıllık iPhone 6S bile şu anki Android telefonları geride bırakıyor kamerası yeter deyim.

OS'ları karşılaştırıyoruz.
5-6 sene önce çıkan Android'e Android 11 yükleyemezsin ama iPhone bir telefona yükleyebilirsin. Bu yüzden 5 sene önceki iOS sürümünü tartışmak saçmalıktan başka bir şey olmuyor.

Kim demiş yükleyemezsin diye? Note 2'ye gayet yükleniliyor. Ayrıca OS karşılaştırıyoruz. Osların uzun süre kullanımına bakmamız için tabii ki de eski sürümlere bakacağız.

OS'ları karşılaştırıyoruz.
Android özgürlüğü bir başka hocam. Fakat burada bu kadar tartışmanın bir anlamı yok çünkü bu tamamen kişisel zevk. IOS akıcılık anlamında önde, Android ise pil ve özgürlük konusunda IOS'un önünde.

Hocam anlatamıyorum galiba OS kıysalarken bir takım şeyleri anlamak gerek iOS güncellenen bir sistem olduğundan dolayı 5 sene önceki Android sistemi ile kısaslamak saçma olmaz mı? Android bir cihazda 5 senelik osu mecburen kullanıyorsun ama iOS sana bunu dayattırmıyor rahatlıkla güncelleyebiliyorsun. Araya cihaz sokmadan karşılaştırmak mantıksız halen osu karşılaştırıyorum diyorsun.

7 yıl önce çıkmış Galaxy S6 da şu an PUBG açabiliyor. Hatta işin ironik tarafını söyleyeyim; Galaxy S6 aynı yılın mart ayında, 6S ise aynı yılın eylül ayında çıktı. Yine de S6 PUBG açıyor. Buna ne diyeceksiniz merak ediyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…