Neden Android uzun süre kullanılmaz deniyor?

5 yıl önce çıkmış IOS'a WhatsApp yükleyememe kısmını anlayamadım? iPhone 5'te bile kullanabiliyorsunuz şu anki güncel sosyal medya uygulamalarını. Ayrıca 2016 yılında çıkıp da halen daha güncelleme desteği alan bir Android telefon var mı? iPhone 6s 6-7 yıllık telefon IOS 15 bile aldı.

9.3.5'e Whatsapp yüklenmiyor. OS'tan bahsettiğimi hiç kimse anlamadı. IOS telefonun adı değil arkadaşlar. IOS bir OS.

Ne kadar sağlıklı tartışılır. Yüzlerce geri dönmeye çalışan var bunu göz önüne almak lazım.
Kullanan tanıdıklarım var. Şarj dışında hiçbir soruna rastlamadım şahsen hocam.
9.3.5'e Whatsapp yüklenmiyor. OS'tan bahsettiğimi hiç kimse anlamadı. IOS telefonun adı değil arkadaşlar. IOS bir OS.
Ha anladım. Şimdi öğrendim onu. Bahsetmeye çalıştığım şey IOS 9.3.5 kullanan çok nadirdir.

Kullanan tanıdıklarım var. Şarj dışında hiçbir soruna rastlamadım şahsen hocam.

Bende çevremde rastlamadım ama her şekilde sorun yaşayan olabiliyor. Kul yapısı ne de olsa. Ancak 14 daha sağlıklı yorumlar alıyor 6S için genel olarak. Zaten arkadaş 5 yıllık iPhone değil iOS demiş.

Ortaokulda aldığım GM Discovery (zor da olsa) hala çalışıyor.
Lisede aldığım Note 5 de hala çalışıyor ve donma-kasma yok denecek kadar az.
Kullanmayı bilene uzun yıllar gider.

Ortaokulda aldığım GM Discovery (zor da olsa) hala çalışıyor.
Lisede aldığım Note 5 de hala çalışıyor ve donma-kasma yok denecek kadar az.
Kullanmayı bilene uzun yıllar gider.
Kullanmayı bilene her telefon gider bence de. GM 8 kullandım yaklaşık 3 yıl, hiçbir sorunu yoktu.

Seneler önce çıkmış İPhone 7 bile 2021 de çıkan andoridlerden daha hızlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…