Neden Android veya neden iOS?

Evet ısınıyor ama kastığını daha hiç görmedim. Biri 2016 cihazı diğeri 2017, değerlendirmek mantıklı mı? Note8 80 dereceleri zorluyor bu arada. Onu belirteyim.
Aralarında 6 ay var, 1 yıl değil. Ayrıca S7'nin de ne ısındığını ne kastigini gördüm. Dedem kullanıyor.
Ha S8'in de kastigini görmedim de.

Samsung A70 kullanıyorum, veri aktarma ve kullandığım uygulamalara alternatif uygulama bulmakta zorlanacağım için IOS kullanacağımı düşünmüyorum, ayrıca fiyatı da ateş pahası.

Şu anki cihazımdan memnun muyum? Değilim. Performans olarak yetersiz kalıyor, oyun optimizasyonları da iyi sayılmaz.
Ara sıra Chrome ve ana sayfa üzerinde takılmalar da oldu ne hikmetse, belki Google Flags eklentisi Chrome için yaramıyordur.

iOS kullanıyorum ama en kısa zamanda Android'e geçmek istiyorum.

Millet (çocuklar) Android'e APK kurulmasını gerçekten özgürlük sanıyor. IPhone'lar da Jailbreak ile gayet de özgür olabiliyor.

iPhone 7 de kasıyor ve cayir cayır yanıyor ne yapacağız?

Eski iPhone 6'm bile yavaş ama kasmıyor?

Eski iPhone 6'm bile yavaş ama kasmıyor?
Babamın iPhone 7'si gözle fark edilir şekilde kasıyor açıkçası.

Eki Görüntüle 1930479

Yanıyor işte
Bu normal hali bu arada. Bugün bi' bench test yapıp daha ne kadar ısınır görelim.
iPhone 7'nin her ısınma uyarısı verdiği zaman ss alsaydık onları (sayı olan 10) gecmisti. Kardeşim FIFA oynarken bile uyarı veriyor. Yanlış şeyi kiyasliyoruz bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İki tarafın da takılma yaşadığını ama yaşına göre harika olduğunu görmek mümkün.

Daha 1 hafta once Discord'da S serisi hala taş gibi diyordun, şimdi iPhone savunuculuğu yapıyorsun. Ben iPhone'a laf etmedim. Yaşlarına göre bu cihazların başarılı olduğunu düşünüyorum. İki tarafın da benzer sorunlar yaşaması gayet normal. Sadece fiyatını hak etmediğini söylüyorum.

S20 FE kullanıyorum. İşletim sistemi benim için önemli değil fazla ama ROM kurabilme, özgürlük ayrıca Samsung OneUI arayüzü çok hoşuma gidiyor. O yüzden Android'de tek tercihim Samsung.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…