İOS'un sadeliği ve görünümü arayüzü vs çok hoş.
Her iki sistemi de kullanıyorum ama günlük cebimdeki telefon tercihim Apple'dan yana. Yaklaşık 2 sene önce geçtim IOS'a öncesi hep Android dünyası. Çok daha stabil, akıcı çalıştığı için bundan sonra da tercihim IOS'dan yana olacak. Bu beğendiğim sistemi ise iPhone 8 gibi eski bir cihazda kullanıyorum yeni nesil bir şey kullansam kim bilir daha ne kadar memnun eder![]()
Orta segment bir cihaz kullanıyorum(yani bana gore oyle)bazen bir tusa 2 kere basmak zorunda kalıyormusum gibi oluyor Apple 1-2 dk kullanmisimdir 120Hz olan cihazlarda Apple daha iyidir bence.
Redmi Note 7 Android 13 Custom ROM'la kullanıyorum batarya harici işimi görüyor. Yeni telefon alacak olsam S23 ve iPhone 14+ aynı fiyatta olsa yine de Android alırım çünkü cihazla istediğim her şeyi yapabiliyorum.
S21 kullanıyorum çünkü Apple ürünleri gereksiz pahalı. S21 dengi iPhone 12 bile şu anda 35k sularında.
S serisi gayet de iPhone ile yarışıyor ve hatta geçiyor. Ayrıca S8 gibi cihazlar hala kasmiyor. Android'leri Redmi'den ibaret görmek hata.Gereksiz değil. Genel olarak iPhone cihazlar Android'lere göre daha uzun güncelleme desteği ve daha uzun pil ömrüne sahip. Ayrıca işlemci olarak da geçiyor. Kısaca Apple Android'lere göre bariz bir şekilde daha iyi.
Teknoloji marketlerinde deniyorum da 13 Pro ve 14 Pro'da bulunan 120hz ile cihaz uçuyor adeta. Para olsa düşünmeden gözüm kapalı alırım da bil bakalım ne eksikHocam herkesin Apple tercih etmesi çoğunluktan da kaynaklanıyor aslında mesela herkes Samsung kullansa o zaman iPhone ne kadar iyi model de çıkarsa tutmaz günümüzde IPhone'dan çok iyi Android modeller var Android özgürlüktür konusunu bende savunan biriyim lakin tek sorun şu telefonu yanlış şekilde ve bilgisizce kurcalarsan telefondan soğursun iki model aynı fiyatta olsa tabii ki Android Apple'in getirmediği bir sürü özelliği içinde geliyor gelmesede kendin ekleyebilirsin tabii bunun için bilgi gerek.
S serisi gayet de iPhone ile yarışıyor ve hatta geçiyor. Ayrıca S8 gibi cihazlar hala kasmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.