Neden Apple?

Türkiye için hiçbir artısı yok. Ekosistem olarakta bir artısı yok çünkü Samsung ekosistemi de kurabilirsiniz. Sadece Samsung cihazlarından ucuz olsaydı artı olurdu ama aynı fiyatta olsa dahi basitinden bir fast-charging teknolojisini bile Samsung'tan yıllar sonra getiren Apple yerine Samsung gibi gelişmiş cihazları tercih ederim.

Tamam kardeş sen Tab 4 kullan tamam

4.4.2 Çok eski bir sürüm, sanmıyorum halen birçok uygulamanın desteklediğini. En son 2 yıl önce 4.4.4 kullanmıştım ve kullanılamayacak kadar eskiydi. iOS'e geç, pişman olmayacaksın.

Neden Apple? 1-piyasadaki en güçlü işlemciye sahip olması

Şu an piyasadaki en güçlü işlemci 8 Gen 2 yalnız hocam. For Galaxy 8 Gen 2'ye değinmiyorum bile.

Konuya gelecek olursak, şu TR fiyatlandırmalarında Apple'ı sadece yazılımcıysam ekosistem için tercih ederdim.

4.4.2 Çok eski bir sürüm, sanmıyorum halen birçok uygulamanın desteklediğini. En son 2 yıl önce 4.4.4 kullanmıştım ve kullanılamayacak kadar eskiydi. iOS'e geç, pişman olmayacaksın.
Şu an başka bir telefondayım. Biliyorum 4.4.2 çok eski bir sürüm. Ben Samsung tercih ederim F/P olduğu için.

8 gen 2 GPU (oyun) tarafında daha güçlü. CPU tarafında A16 bionic daha güçlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…