Neden Apple'ın fanboyluğunu yapıyorlar?

ARMv9 ile fark daha da büyüyecek. Ayrıca Premier Pro'daki render süresi olayı Intel Mac'lerde de var.

Hocam kız arkadaşla telefonu nasıl bağladınız anlamadım ama siz eğer telefon havalı diye alıyorsanız Apple fanboylarından farkınız yok.
APPLE telefonu havalı sanan tek bir bizim Ülke sanırsam. Bizim en az 5.000 üzerinde aldığımız telefonu yabancılar 1000 dolar veya euro vererek alıyorlar.

APPLE telefonu havalı sanan tek bir bizim Ülke sanırsam. Bizim en az 5.000 üzerinde aldığımız telefonu yabancılar 1000 dolar veya euro vererek alıyorlar.
Dostum Andorid'lerde de bu geçerli. Apple hater kitlesi çok sıkıntılı bu forumda. Apple her sene aynı Iphone'ı tanıtıyor diye dalga geçen kitlenin S20'nin S21'den daha iyi bir cihaz olduğundan haberleri yok.

Dostum Andorid'lerde de bu geçerli. Apple gayet kitlesi çok sıkıntılı bu forumda. Apple her sene aynı Iphone'ı tanıtıyor diye dalga geçen kitlenin S20'nin S21'den daha iyi bir cihaz olduğundan haberleri yok.
Aynen S20 serisi çok hoşuma gitmişti.

Burada kişinin bir telefondan beklentileri devreye giriyor aslında. APK ile işi olmayan, Apple ekosistemini rahat bulan birinin iPhone alması gayet normal.
Bir de APK kuran, daha az kısıtlama seven, seni neredeyse hiç kısıtlama olmadan bir işi kolayca yapmayı sevenler Android bir cihaz alması gayet normal.
Şimdi diyeceksiniz APK korsan için istiyorlar diye. Hayır, sadece korsan için değildir APK. Ülkemizde indirilemeyen bazı uygulamaları kullanmak için mecbur APK indirmelisin. Örnek olarak Pokemon Go.
Burada boşuna "iPhone çöptür! Hayır Android çöptür!" kavgasına girmeyin bence. Zevkler ve renkler tamamen bu mesele. Ayrıca lütfen 10000 TL olan bir telefonu 2000 TL olan bir cihazla karşılaştırmayın. Aynı segmentte olan iki cihazı karşılaştırmak her zaman en doğrusudur. Öbür türlü haksızlık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…