Neden Apple'ın fanboyluğunu yapıyorlar?

@Metonoktaexe geldiniz yine. Kardeşim benim Macbook oyuncu laptop'u diyen oldu mu? Macbook'u kimler tercih ediyor biraz bak bakalım istersen. Macbook alıp en son çıkan oyunları oynayacak değiliz.
 
Şimdi şöyle öncelikle ben doğrudan elimdekilerle örnek verdim emin ol 7700k değil de 11700K'ya MacBook Pro'nun yarı fiyatına satın alıp üstüne bir de 1000-2000 TL arası bir sıvı soğutma almış olsaydım sonuç özellikle tek çekirdekte farksız, çok çekirdekte de benzer oluyor.
7700K'nın tek çekirdek 1444, 5975 çok çekirdek skoru, (90W)
11700Kf'nın tek çekirdek 1603, 10131 çok çekirdek skoru, (95 W)
M1'in tek çekirdek 1739, 7812 çok çekirdek skoru var. (15 w~)
Ayrıca ARM uygulama ile X86 uygulamaların aynı işlemlerini yaptığı halde bahsediyorum bu 2'ye 3'e kat farklarından ki,
Benchmark uygulaması X86 mimarisinde çalışıyor.
Ek olarak 11700KF'de GPU olmamasına rağmen bu fiyatta olurken M1'in o küçücük çipinde ram ve masaüstü RX560'a denk bir gpu olduğunu atlamayalım.
 
@Metonoktaexe geldiniz yine. Kardeşim benim Macbook oyuncu laptop'u diyen oldu mu? Macbook'u kimler tercih ediyor biraz bak bakalım istersen. Macbook alıp en son çıkan oyunları oynayacak değiliz.
Ben dedim ki macbookla oyun oynıycam demedim.Sadece macbookumu satıp yeni bir windows yüklü oyuncu bilgisayarı alırım dedim.Ben macbookla oyun oynamıycam demedim ki.Ben de biliyorum kullanım alanını yoksa.
 
Adamlar son 6-7 yıldır her yeni telefon çıkardıklarında dünyanın mevcut en performanslı mobil işlemcisini çıkarıyor, kamera konusunda 10 yıldır başarısı tartışılmaz bir gerçek, ürünleri diğer markalara oranla gerçekten çok daha uzun ömürlü oluyor, fiziksel ve donanımsal eskime payı gerçekten çok az oluyor, teknik destek konusunda arkanda nerede olursan ol koca bir marka duruyor kutudan çıkan telefonundan kulaklığına kadar 2 yıl içerisinde istediğin gibi yenisini talep edebiliyorsun ve gerçekten hayat kolaylaştırıcı bir ekosistemi var.
Kulaklık mı? İçinden sadece telefon çıkıyor xD.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı