Neden bir hoca böyle yapar?

Müzik dersinden çok bir şey olacağını düşünmüyorum sınıfda kalmazsın istersen gir istersen girme.

Bahanen çok bir şey ifade etmiyor bence, bu olaylardan önce 1-2 hafta girmedim diyorsun, burada sorun neydi? Babanın yanında hastanede kalmıyorsan kusuruma bakma ama hoca haklı.

Bahanen çok bir şey ifade etmiyor bence, bu olaylardan önce 1-2 hafta girmedim diyorsun, burada sorun neydi? Babanın yanında hastanede kalmıyorsan kusuruma bakma ama hoca haklı.

Baban hastanede kalıyor diye derse giremedin mi? Sen de 2 hafta babanın yanında mı yatıp kalktın?

Hocam ondan değil müzik melodika çalıyoruz benim yanımda yok anlatabildim mi? Giremiyorum matematik gibi önemli derslere anca girdim.

Oluyor kardeşim nasıl olduğu da muamma.

Babam ameliyata girdiği zaman, küçük kardeşime ben bakmak zorundaydım. Babam ve annem 3 hafta evde değillerdi. Pankreas ameliyatı olduğu için çok zor bir ameliyattı. Ben bu durumdan dolayı gidemedim. Arkadaşın da özel bir durumu olabilir. Bilgisayar başında geçirdiğine dair bir kanıtımız yok. Sizden ricam bu tür durumlarda bilmeden yorum yapmamanız. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…