Neden bir hoca böyle yapar?

Bahanen çok bir şey ifade etmiyor bence, bu olaylardan önce 1-2 hafta girmedim diyorsun, burada sorun neydi? Babanın yanında hastanede kalmıyorsan kusuruma bakma ama hoca haklı.
 
Bahanen çok bir şey ifade etmiyor bence, bu olaylardan önce 1-2 hafta girmedim diyorsun, burada sorun neydi? Babanın yanında hastanede kalmıyorsan kusuruma bakma ama hoca haklı.

Baban hastanede kalıyor diye derse giremedin mi? Sen de 2 hafta babanın yanında mı yatıp kalktın?

Hocam ondan değil müzik melodika çalıyoruz benim yanımda yok anlatabildim mi? Giremiyorum matematik gibi önemli derslere anca girdim.
 
Arkadaşlar merhaba, babam hastaladındığı için 2 hafta müzik dersine girmedim. Ondan önce de 1-2 hafta giremedim hocaya nedeni mi belirrtim babam hastanede kalıyor. Benim yapabileceği bir şey yoktu. Neden giremediğimi yazınca özelden sınıf grubuna bu mesajı attı sebebiniz sorununuz her ne ise beni ilgilendirmez. İki hafta bir sorun devam edemez diye düşünüyorum. Kimi evinde değil gezmeye gitmiş oluyor, kiminin evinde misafir oluyor vs. Vs. Her birinizin üreteceği bahanelere vakıfız artık. İster girin derslere istemezseniz girmeyin. Şunu bilin bu dönem havadan not kapamayacaksınız bu yazıyı attı. Böyle hoca mı olur?
Oluyor kardeşim nasıl olduğu da muamma.
 
Velin ile okula gidip izin belgesi al. Geçmişe dönük ne kadar veriliyor hatırlamıyorum ama ne kadar kurtarsan kârdır.

Ve kusura bakma ama babanın yanında hastanede kalmıyorsan bence hocan haklı. Ki üstüne ondan önce de 1-2 hafta girmedim diyorsun. Onlara bahanen neydi? Linke tıklayıp bilgisayar başında durmak bu kadar zor mu gerçekten?

Senin sözlü bahanen hiçbir şey ifade etmiyor. Pandemi döneminde kurallar nasıl işliyor bilmem ama derse katılım notu adı altında sana istediğini verebilme yetkisine sahip normal şartlarda.
Babam ameliyata girdiği zaman, küçük kardeşime ben bakmak zorundaydım. Babam ve annem 3 hafta evde değillerdi. Pankreas ameliyatı olduğu için çok zor bir ameliyattı. Ben bu durumdan dolayı gidemedim. Arkadaşın da özel bir durumu olabilir. Bilgisayar başında geçirdiğine dair bir kanıtımız yok. Sizden ricam bu tür durumlarda bilmeden yorum yapmamanız. İyi günler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı