Neden Casper Alınmaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki dediğin gibi 2012 veya belli bir tarih sonrasındaki ürünlerde kalite düşmüştür? Benim bilgisayarım 6 sene götürdü beni şimdi bozulsa da şikayet etmem iyi dayandı

Belki dediğin gibi 2012 veya belli bir tarih sonrasındaki ürünlerde kalite düşmüştür? Benim bilgisayarım 6 sene götürdü beni şimdi bozulsa da şikayet etmem iyi dayandı
Benim kuzenimde de 2007 aldığı Casper masaüstü var sağlam halen daha kullanılıyor. Fakat dediğim gibi artık kaliteli ürün ve parça kullanmıyorlar. Garantisi de ilgilenmiyor. O bilgisayar sağlam olduğundan Casper laptop aldı fakat kendisi çok üzüldü güvendiği markaya.

Casper evladım olsa evlatlıktan ya reddeder, ya yağmurlu havada bahçe sulatır ya da cebine uyuşturucu koyup polise ihbar ederdim. Arkadaş bir laptop nasıl bir odayı ısıtabilir? Tamam çok ısınıyor diye dalga geçebilirsin ama kalorifer radyatörünün üstüne koyuyordum oda 5-6 derece ısınıyordu. (Casper değil Capser oldu elimizde. )

Benim şuan kullandığım bilgisayar da Casper demin ki yazdığım mesajı okuduysan orada sistem özelliklerimi belirttim zaten. Benim Casper kullananlardan farkım şudur ; bilgisayarım hiç ısınmıyor vallahi anlamadım gitti. Bütün Casper kullananların 90%' ı ısınma sorunundan şikayetçi hep bu sorundan bahsediyor ama Allah' a şükür benim ısınma sorunum yok.

Ben casper sırf doğal gazdan kesmek için alıyorum.
Ufo alacağıma

Ve 1.9 ghz işlemcisi olan bir laptop satıyorlar, 1.3 ghz hızında çalışıyor?
Üstelik turbo Boost felan da değil yanlış yazmışlar

2 senelik bir Casper laptopum var kışın tek başına evi ısıtabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…