Neden Casper Alınmaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim burada benzinci var ve hemen karşısında da Casper'ın servisi gibi bi' şeyi var. Casper her yerde :confused::penguen::ekşi: Hatta benim Asus laptop'umun içinde Casper çıkabilir! :dikkatli:
Kimin evine gidersem Casper'ın ya tableti, ya bilgisayarı, ya monitörü , ya da çizgifilmi var.

Caps yaptım arkadaşlar. :)
isinmak-isterken-caninizdan-olmayin-4179949_8433_o.jpg

Bizde HP laptop var, 7 yasinda herhalde. Tek sorunu isinmasi. Sanirim o seri, HP'nin isi sorunlu serisi.

Casper gercekten hep mi sicak? Her serisi sicak mi?

Merak ediyorum neden herkes Casper'ı kötülüyor? 2009 yılında yaklaşık 1500 TL'ye monitörsüz Casper masaüstü bilgisayar aldım. Şu ana kadar en ufacık bir ısınma sorunu, anakart vs. sorunu görmedim. Yani sistem tıkır tıkır çalışıyor ve içindeki donanım da çöp değil. 6Gb ram (1333mhz) amd radeon hd6750 1gb ddr5 ekran kartı ve intel i7 870 2,93ghz işlemci var. Anlamıyorum Casperı kötülüyenleri, ben gayet memnunum en ufacık bir hatası olmadı bilgisayarın. Şuanki yeni oyunların nerdeyse hepsini orta ayarlarda kaldırıyor.

Benim 2008 yılında aldığım Casper masaüstü bilgisayarda da MSI' ın dandik bir anakartı model N1996, Intel Core 2 Quad CPU Q8400 2.66 GHz 4 çekirdekli bir işlemci, Kingston' un modeli belli olmayan 4 GB RAM ve HIS Radeon HD 4350 512 MB' lık 64 bit' lik bir ekran kartı vardı. Siz düşünün artık çok iyi değil ama yinede iyi denebilecek bu sisteme bu ekran kartı hiç yakışır mı ? Hiç mi bir şey öğrenmediniz mübarekler ? Q8400 işlemciye 64 bit ekran kartı mantıklı mı sizce ? 2008 yılından 2015 yılına kadar tam 7 sene idare ettim bu ekran kartıyla ama bu sene canıma tak etti gittim ASUS R7 240 alıp geldim bilgisayara taktım işte o zaman bilgisayar yüzünü gösterdi işte ben buyum dedi. Keşke bu kadar sene beklemeyip daha önce değiştirseymişim dedim kendi kendime. Kısacası şunu söyleyeyim Casper eskiden hiç olmazsa yine iyiydi yani iyi denebilecek kadar vardı bu Casper denen illet sonradan sapıttı. Bu seneye kadar her forumda her sitede kısacası her yerde Casper' ı savundum. Yok öyle değildir filen diye Casper' a karşı olanlarla hep kavga ettim ama ne kadar pişman olduğumu bilemezsiniz. O kavga ettiğim insanlarla tekrar karşılaşsam ellerini öpeceğim vallahi siz haklıydınız filen diyeceğim. Bu nedir ya ?

Merak ediyorum neden herkes Casper'ı kötülüyor? 2009 yılında yaklaşık 1500 TL'ye monitörsüz Casper masaüstü bilgisayar aldım. Şu ana kadar en ufacık bir ısınma sorunu, anakart vs. sorunu görmedim. Yani sistem tıkır tıkır çalışıyor ve içindeki donanım da çöp değil. 6Gb ram (1333mhz) amd radeon hd6750 1gb ddr5 ekran kartı ve intel i7 870 2,93ghz işlemci var. Anlamıyorum Casperı kötülüyenleri, ben gayet memnunum en ufacık bir hatası olmadı bilgisayarın. Şuanki yeni oyunların nerdeyse hepsini orta ayarlarda kaldırıyor.
Arkadaşım Casper eskiden gerçekten iyiydi ama şuan yaptığı bilgisayarlar gerçekten çöp. Böyle desek daha doğru olur.

Kardeşim bende senin gibi destekliyordum. Fakat 2012 bu yana çıkan Casper ürünlerde kalitesiz ürün ve hizmet veriyor. Benimkini geç kuzenimde aldı yeni çıkan Casper Nirvana ürününü şimdi ise ekran kartını güncelini yükleyemiyor ve Windows 10 takılmalar yapıyor. O da övüyordu benim PC seninkinden hızlı diye şimdi malını kötülüyor. Sende ileride anlarsın. ;) Eski forumlara bakarsan ne kadar övdüğümü görürsün. Amcamla aynı aldık bilgisayarı onunkiyle beraber ikimizinde ekran menteşeleri ve USB çalışmaz oldu. Ya onu anladık da neden hep aynı sorunları ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı