Neden Casper Alınmaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende o zamanlar Casper almıştım ve 7 yıl oldu şuan hala kullanıyorum üstelik benim bilgisayarım hiç ısınmıyor oyun oynarken bile ısınmıyor kasa buz gibi oluyor içinde de pek fan yok 2 tane fan var GTA 5 oynarken ısınır mı bilemem ama Battlefield 4 oynarken bile ısınmıyor hatta bir yerinde sorun olduğunu falan düşünüyorum. Kendi kendime soruyorum bu bilgisayar Casper ama niye hiç ısınmıyor ?

4 yıldır o markayı sıkıntısız kullanıyorum hiç bir problemi yok.

Zamanında 1800tl verip aldığımız Casper masaüstü bilgisayarı tam 8 sene kullandım. (ve saydıra saydıra). P4 651 cedar mill işlemci, 1GB DDR2 RAM, 7100GS ekran kartı vardı.

Bendede 6 senelik casper laptop var teknosadan almıştım teknosa ya özel bir seriydi knigth online yi 7 li açıp koxpla npt yapardım . Hala kullanmaktayım çokda iyi çalışıyor ama yenileme zamanı geldi ısınma sorunuda yok.

Casper gidip en dandik bileşenleri tek bir sistemde toplayıp önüne koyar buna ekran kartı ve işlemci dahil değildir. Örneğin foxconn anakart.

Benimde 5 yıllık Casper bilgisayarım vardı. 2 ay önce dolaptan çıkardığım su şişesin o üstündeki su anakarta dökülene kadar hiç bir şeyi yoktu. Allah gani gani rahmet eylesin.

Koyduğu işlemcide bir şeye yarasa koyuyorlar süper diye işlemcisi alev gibi yanıyor.

Bu bilgisayarı hatırladınız mı ? Bu zamanlarda Casper iyi iş başarıyordu.
Eki Görüntüle 105628

İlk bilgisayarım Arkadaştan ikinci el almıştım. Bir yıl sonra da 300 TL'ye satmıştım 2007'de. Benimkisi arkadaş kazığıydı.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…