Neden Casper Alınmaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet işte tam bu zamanlarda Casper'ın yeni çıkardığı bir sistemi almıştım. 7 yıldır onu kullanıyordum. O zamanlar harikaydı gerçektende. Aşırı seri olmasını geçtim o zaman ki her oyunu kaldırıyordu ve ısınma sıkıntısı yoktu. Düşünebiliyor musunuz? Isınmayan bir Casper....
Bende o zamanlar Casper almıştım ve 7 yıl oldu şuan hala kullanıyorum üstelik benim bilgisayarım hiç ısınmıyor oyun oynarken bile ısınmıyor kasa buz gibi oluyor içinde de pek fan yok 2 tane fan var GTA 5 oynarken ısınır mı bilemem ama Battlefield 4 oynarken bile ısınmıyor hatta bir yerinde sorun olduğunu falan düşünüyorum. Kendi kendime soruyorum bu bilgisayar Casper ama niye hiç ısınmıyor ?

4 yıldır o markayı sıkıntısız kullanıyorum hiç bir problemi yok.

Bendede 6 senelik casper laptop var teknosadan almıştım teknosa ya özel bir seriydi knigth online yi 7 li açıp koxpla npt yapardım :). Hala kullanmaktayım çokda iyi çalışıyor ama yenileme zamanı geldi ısınma sorunuda yok.

Benimde 5 yıllık Casper bilgisayarım vardı. 2 ay önce dolaptan çıkardığım su şişesin o üstündeki su anakarta dökülene kadar hiç bir şeyi yoktu. Allah gani gani rahmet eylesin.

Koyduğu işlemcide bir şeye yarasa koyuyorlar süper diye işlemcisi alev gibi yanıyor.

Bu bilgisayarı hatırladınız mı ? Bu zamanlarda Casper iyi iş başarıyordu.
Eki Görüntüle 105628

İlk bilgisayarım :) Arkadaştan ikinci el almıştım. Bir yıl sonra da 300 TL'ye satmıştım 2007'de. Benimkisi arkadaş kazığıydı.

13022007.jpg

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı