Neden Casper Alınmaz ?

Konu hortlatmak gibi olacak ama izlemek istiyorum video gizlidir diyor.

Ben 2010 yılında o zamanlar bilgisayarlar hakkındaki bilgisizliğimden dolayı Casper aldım, rakamları genelde çok gösteriyor ama parçaların fazlasıyla niteliksiz ve birbirine uyumsuz olduğunu 2004 yapımı "Need For Speed Underground 2" oynayınca daha doğrusu oynayamayınca anladım. Sistem özelliklerinde Ekran Kartı sekmesine baktığımda 1 GB 32 Bit ve saçma bir marka görünce neyse o anı anlatmak istemiyorum, şuan lenovo kullanıyorum memnunum
Edit: Casper'da en fazla Windows güncellemeleri, Bios ve mavi ekran sorunlarını yaşadım.

Son düzenleme:
Casper'i o kadarda kötülemeyin. Casper sayesinde donanım bilgim arttı. Bir maceraya girdim bir türlü çıkamadım. Para yok sistem toplayamadım. Halen daha Casper kullanıyorum. 3 ay geçmeden termal macun yeniliyorum yenilemesem deli gibi ısınıp kapanıyor. Hatta termal padleride yeniledim daha iyi iletkenlik sağlasın diye. Her yöntemi deniyorum maalesef yine oyunlarda 90 dereceye kadar yine görüyor. Yani kısaca beni baya deneyimli yaptı. İçinden parça koptu lehimledim vs. Menteşeler kırıldı onuda çubuğa sabitleyip kullanıyorum. Malzemeler koptu yapıştıra yapıştıra bilgisayar masaüstüye dönüşmeye başladı. Fan çıkışı plastik koruyucusuda kırıldı onuda yapıştırıp idare ediyorum. Daha çok şeyler var say say bitmiyor.

Allah kurtarsın

Casper gibi bir marka almam için ya teknolojiden anlamamam lazım yada tek seçenek olarak Casper kalması lazım.

Kötülemiyenler genellikle "2500" "3000" TL bayıldıkları için yemiyor kötülemeye. Kuzenime casper aldık durduk yere harddiski yandı. Isınma felan onları hiç katmıyorum. Formatı bile 30 TL'ye atıyorlar internet kafeler gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar konusunda Casper'ın tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ama telefon vb. de iyi olabilir o ayrı konu.

Bende yaklaşık 1 yıldır casper laptop var. Kime sorsam casper çok kötü, aman hiç bulaşma falan diyolar ama ben gayet memnunum. kastığı oyun yok. bir tek Battlefield 1 beta kastı ama onuda beta olmasına bağlıyorum. Eğer iyi bir soğutucuyla kullanırsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. bilgisayarın bir haftadan fazla açık kaldığı oldu ama tık demedi. Kötü yanları ise kalitesiz ve plastik malzeme birde çok ısınması. Soğutucuyla problem olmuyor buda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…