Neden ceza aldım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dengesizlik yok sen düzgün yazarsan ceza vermezler. Bir de diğer kurallara uyman gerek.

Sen yazdığım mesajı anlayana kadar oku. Ben neden bahsediyorum, sen neden bahsediyosun.
Ben diyorum; konuya attığım yorum, moderator tarafından yanlış bölüme konu olarak açılmış.
Sen diyosun; düzgün yaz ceza almazsın.

Soruyorum ne alaka?

Hatalarını kabul etmesini bil. Cevap mesajın bile Türkçeye aykırı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel isimlere gelen çekim ekleri ayrılmaz fakat ne hikmet ki altını kırmızı ile çizip kafamı karıştırıyor bu yazı paneli. Diyorum yine kural mı değişti. :) Takip edeniniz varsa her sene birçok şeyin yazımı değişiyor. :)

Kıta, deniz, nehir, göl, dağ, boğaz, geçit, yayla; ülke, bölge, il, ilçe, köy, semt, bulvar, cadde, sokak vb. coğrafyayla ilgili yer adları: Asya’nın,
Marmara Denizi’nden, Akdeniz’i, Meriç Nehri’ne, Van Gölü’ne, Ağrı Dağı’nın, Çanakkale Boğazı’nın, Zigana Geçidi’nden, Uzunyayla’ya, Türkiye’dir, İç Anadolu’da,
Doğu Anadolu’ya, Ankara’ymış, Sungurlu’ya, Ziya Gökalp Bulvarı’ndan, Yıldız Mahallesi’ne, Taksim Meydanı’ndan, Reşat Nuri Sokağı’na.

... ... ...

Özel adlara getirilen yapım ekleri, çokluk eki ve bunlardan sonra gelen diğer ekler kesmeyle ayrılmaz: Türklük, Türkleşmek, Türkçü, Türkçülük, Türkçe,
Müslümanlık, Hristiyanlık, Avrupalı, Avrupalılaşmak, Aydınlı, Konyalı, Bursalı, Ahmetler, Mehmetler, Yakup Kadriler, Türklerin, Türklüğün, Türkleşmekte,
Türkçenin, Müslümanlıkta, Hollandalıdan, Hristiyanlıktan, Atatürkçülüğün.

- - - Güncellendi - - -

Tartışma durumuna dönmemesi için de konuyu kilitliyorum. İyi forumlar efendimmm. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı