Neden Chrome tercih ediliyor?

Düşük sistem kullanıyorum bütün tarayıcıları test ettim fakat net bir şekilde en verimli ve en iyi performansı Google'dan aldığımı diyebilirim

Çok basit cevabı. Uzun yıllar hatta küçüklüğümüzden beri bu tarayıcıyı kullandığımızdan ve neredeyse hepimizin ilk tanıştığı tarayıcı olduğundan daha az ram tüketse de daha iyi görünse de başkasına geçmek çoğumuz için zor geliyor.

İstediği kadar RAM kullansın feda olsun Chrome her şeyim bebeğim daha rahat çalışsın diye RAM'i 32 bile yaptım.

Tamamen alışkanlık. Chrome zamanında sekme çöktüğü zaman sadece o sekmenin çöktüğü, tarayıcınin kullanılmaya devam ettiği bir yazılım geliştirmisti. Arkasında da Google olunca herkes geçmişti
Günümüzde ise bu alışkanlık devam ediyor, Chrome yeni çıkmış olsa bu RAM tuketimiyle kimse kullanmaz

Firefox kullanıyorum ben senelerdir.

Diğer tarayıcılardan çok daha iyi çünkü. Neredeyse tüm bilinen tarayıcıları kullandım ama hepsi içi gereksiz özelliklerle şişen programlardan başka bir şey değil. Chrome ise sade, güzel ve hızlı. Kendine güvenliyim diyen tarayıcıları da donunda sallar bence çünkü bir iki eklentiyle onlardan bile daha güvenli yapabiliyorsunuz Chrome'u. Uzun süre direttim başka tarayıcı kullanmak için ama yok Chrome'a geçince siteler bile daha düzgün çalışıyor. Kaynak kullanımı da şu an son derece düşük diyebilirim.

Chrome standart internet kullanıcıları için ideal bir tarayıcı. Özelliksiz, macera aramayanlara özel. Birde alışkanlıktan çok tercih ediliyor. Pazar payı bu yüzden çok yüksek.

Saf alışkanlık. Yeni çıksa kessinlikle bu kadar kullanılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…