Neden Chrome tercih ediliyor?

Bu soruyu sormamın amacı aslında toplu tartışma başlatmak. Neden daha iyi görünüme, özelliklere, daha az kaynak tüketimine vb. sahip tarayıcılar daha çok tercih edilmesi beklenirken en çok kullanılan tarayıcı Chrome?

Düşük sistem kullanıyorum bütün tarayıcıları test ettim fakat net bir şekilde en verimli ve en iyi performansı Google'dan aldığımı diyebilirim :)

Tamamen alışkanlık. Chrome zamanında sekme çöktüğü zaman sadece o sekmenin çöktüğü, tarayıcınin kullanılmaya devam ettiği bir yazılım geliştirmisti. Arkasında da Google olunca herkes geçmişti
Günümüzde ise bu alışkanlık devam ediyor, Chrome yeni çıkmış olsa bu RAM tuketimiyle kimse kullanmaz

Diğer tarayıcılardan çok daha iyi çünkü. Neredeyse tüm bilinen tarayıcıları kullandım ama hepsi içi gereksiz özelliklerle şişen programlardan başka bir şey değil. Chrome ise sade, güzel ve hızlı. Kendine güvenliyim diyen tarayıcıları da donunda sallar bence çünkü bir iki eklentiyle onlardan bile daha güvenli yapabiliyorsunuz Chrome'u. Uzun süre direttim başka tarayıcı kullanmak için ama yok Chrome'a geçince siteler bile daha düzgün çalışıyor. Kaynak kullanımı da şu an son derece düşük diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı